Nielson - IJskoud

Cover Nielson - IJskoud
Digital
Pacemaker 1435626950

Charts

Binnenkomst:03/11/2018 (Positie 57)
Laatste week notering:10/11/2018 (Positie 40)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:18988 (105 Punten)
Single Tip:22/09/2018 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 40 / Weken: 2
be  Piek: 48 / Weken: 2 (V)

Tracks

14/09/2018
Digital Pacemaker 1435626950 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.IJskoud
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30IJskoudPacemaker
1435626950
Single
Digital
14/09/2018
3:30DiamantPacemaker
886447234723
Album
Digital
12/10/2018
3:31Hitzone 87USM
538 460-3
Compilatie
CD
12/10/2018

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blřf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
Diamant24/03/20185914
IJskoud03/11/2018402
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
Diamant20/10/2018104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Uitstekende nieuwe single weer van Nielson,wel heeft het veel gelijkenissen met Taylor Swift-Style.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Goed plaatje uit begin september 2018 door de 28 jarige Nederlandse gitarist, songschrijver en zanger: "Niels Littooij" (☼ 2008) !!! Zit goed in elkaar ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?