Nick MacKenzie - Hello, Good Morning

Cover Nick MacKenzie - Hello, Good Morning
7" Single
Telefunken 6.12697 AC
Cover Nick MacKenzie - Hello, Good Morning
Cover

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Henk van Broekhoven
Producer:Henk van Broekhoven
Gecoverd door:Bart Kaëll (Hallo goeie morgen!)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/10/1980 (Positie 32)
Laatste week notering:27/04/1996 (Positie 39)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:6363 (653 Punten)
Single Tip:09/03/1996 / Piek: 2 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 10

Tracks

1980
7" Single Telefunken 6.12697 AC
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hello, Good Morning
3:08
2.Tell me Please
3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:0820 Original Hits - Dance Yourself DizzyTeldec
6.24385 AP
Compilatie
LP
1980
3:09Hello Good MorningTelefunken
6.24498
Album
LP
1980
3:08Hello, Good MorningTelefunken
6.12697 AC
Single
7" Single
1980
3:08Hits bei RTLHallo RTL
31 609 1
Compilatie
LP
1980

Nick MacKenzie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Is One07/07/1973411
Juanita27/10/1973511
Peaches On A Tree23/02/197456
In Old Mexico20/07/1974194
Hug Me16/11/1974222
Hello, Good Morning11/10/19802010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/05/2007 20:46
Snormobiel Beusichem
****
▓ Met de door "Henk van Broekhoven" geschreven compositie "Hello Good Morning" uit eind september 1980 is "Nick van den Broeke" alias "Nick MacKenzie" na jaren weer terug in de Hollandse hitparade's !!! In Duitsland was hij nog steeds onverminderd populair !!! Zijn singles werden daar uitgebracht door Telefunken !!! In 1996 bereikte "Hello Good Morning nogmaals de NL Tip 30, maar van een echt geslaagde come-back was geen sprake !!! (NL Top 40: 3 wk / # 34) !!!

Patrick3
******
Heel leuk nummer. Bart Kaëll heeft nu hiervan een Vlaamse versie gemaakt.
Laatst gewijzigd: 23/06/2010 18:05

Topbart
****
vrolijk nummer

Patrick7781
***
Matig.

naamloos
***
Vrolijke comeback single van Nick, kwam niet verder dan de laagste regionen in de Top 40.

Jeroen68
*****
Lekker vrolijk nummer. Met geluidseffectjes die niet meer van deze tijd zijn. Toch erg leuk.

Bearcat
****
Vrolijk liedje dat in de 2e release door een reclame nog een hitje werd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?