Nick & Simon - NSG

Cover Nick & Simon - NSG
CD Limited Edition
Warner 0190296816710 (nl,be)
CD
Warner 0190296834332 (nl,be)
LP
Warner 0190296834325 (nl,be)
Digital
Warner 190296797286 (nl,be)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/11/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:21/11/2020 (Positie 18)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9743 (183 Punten)
Vinyl 33:14/11/2020 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 2
be  Piek: 13 / Weken: 1 (V)

Tracks

06/11/2020
Limited Edition - CD Warner 0190296816710 (Warner) [nl,be] / EAN 0190296816710
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/11/2020
LP Warner 0190296834325 (Warner) [nl,be] / EAN 0190296834325
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/11/2020
Digital Warner 190296797286 (Warner) [nl,be] / EAN 0190296797286
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/11/2020
CD Warner 0190296834332 (Warner) [nl,be] / EAN 0190296834332
Toon detailsAlles beluisteren
   

Nick & Simon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Steeds weer25/03/20061513
Verloren17/06/20062511
Vaarwel verleden / De soldaat23/09/2006913
Herwinnen (Nick & Simon met Het Metropole Orkest)10/02/2007610
Kijk omhoog01/09/2007217
Pak maar m'n hand24/11/2007123
Rosanne15/03/2008355
Hoe lang?23/08/2008118
Vallende sterren17/01/2009111
De dag dat alles beter is18/04/2009110
Lippen op de mijne15/08/2009113
Het masker14/11/2009110
Een nieuwe dag28/08/2010110
Vlinders / Santa's Party04/12/201059
Wijzer (Dan je was) (Symphonica In Rosso versie)26/02/201119
Een zomer lang25/06/201137
Bij je zijn (Live Symphonica in rosso 2011)12/11/201164
Vrij14/04/201248
Alles overwinnen11/08/2012110
Ze lijkt net niet op jou24/11/2012412
Julia16/03/2013117
Geluksmoment29/06/2013591
Best Time Of The Year07/12/2013501
Dans heel dicht bij mij18/01/2014161
De horizon07/06/2014111
Leve de vrouw30/08/2014422
Pak van mijn hart01/11/2014851
Open je hart29/08/2015721
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick & Simon13/05/20066104
Vandaag29/09/20071105
Luister21/02/20091104
Fier09/10/2010171
Symphonica in rosso03/12/2011175
Sterker29/09/2012160
Christmas With... - Merry X-mas Everyone!19/10/2013215
Ein neuer Tag19/04/2014341
Herinneringen - Het beste van28/06/2014165
Christmas With... - It's Beginning To Look A Lot Like Christmas15/11/2014115
Open26/09/2015121
Aangenaam30/09/2017129
NSG14/11/202012
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Altijd dichtbij - Live in concert [DVD]25/10/2008170
Overal - Ahoy' 2009 [DVD]21/11/20091101
The American Dream [DVD]08/10/2011111
Symphonica In Rosso [DVD]03/12/2011254
Live Carré [DVD]13/04/2013153
Sterker - In Gelredome [DVD]15/02/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5Nick & Simon - NSG (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Marcel69
*****
Nick & Simon zijn nieuwe muzikale wegen aan het verkennen de laatste jaren. Hun sound verandert subtiel. Op dit album ook weer. Het knappe is dat het duidelijk herkenbaar Nick & Simon zijn, en dat het tóch anders klinkt dan hun hits. Mooi hoor!

Patrick3
******
Schitterend album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?