Niall Horan - Mirrors

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Flicker [Deluxe Edition]Neon Haze / Capitol
00602557993141
Album
CD
20/10/2017

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162435
Slow Hands13/05/20173628
Too Much To Ask23/09/20172019
Nice To Meet Ya26/10/20193415
No Judgement07/03/2020559
Our Song (Anne-Marie & Niall Horan)24/07/2021599
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017144
Heartbreak Weather21/03/2020431
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38Niall Horan - Mirrors (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

konijntje1
******
.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Doodsaai plaatje uit half oktober 2017 door de 24 jarige Ierse zanger en songschrijver: "Niall James Horan" !!! Afkomstig van zijn nieuwste studioalbum: "Flicker" !!! Alléén bestemd voor verliefde tienermeisjes, die toch alles slikken ☺!!!

Bretticus
******
A great album track with a soaring chorus and beautiful melody.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?