Niall Horan - Heartbreak Weather

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Heartbreak WeatherNeon Haze / Capitol
00602508805905
Album
CD
13/03/2020
3:20Heartbreak Weather [Deluxe Edition]Neon Haze / Capitol
00602508663642
Album
CD
13/03/2020

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162435
Slow Hands13/05/20173628
Too Much To Ask23/09/20172019
Nice To Meet Ya26/10/20193415
No Judgement07/03/2020559
Our Song (Anne-Marie & Niall Horan)24/07/2021599
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017144
Heartbreak Weather21/03/2020431
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55Niall Horan - Heartbreak Weather (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

gherkin
****
De muziek van deze Niall Horan de laatste tijd is toch ook zeker niet te verkeerd. Zo is bijvoorbeeld dit nummertje uit het gelijknamige album best wel aangenaam.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?