Niall Horan - Heartbreak Weather

Cover Niall Horan - Heartbreak Weather
Digital
Neon Haze / Capitol 19UM1IM08786
CD
Neon Haze / Capitol 00602508805905

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/03/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:21/11/2020 (Positie 84)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:3896 (828 Punten)
Vinyl 33:09/05/2020 / Piek: 2 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 3
de  Piek: 5 / Weken: 3
at  Piek: 3 / Weken: 5
fr  Piek: 73 / Weken: 2
nl  Piek: 4 / Weken: 24
be  Piek: 4 / Weken: 36 (V)
  Piek: 24 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 21 / Weken: 1
fi  Piek: 15 / Weken: 2
no  Piek: 8 / Weken: 2
dk  Piek: 14 / Weken: 2
it  Piek: 32 / Weken: 2
es  Piek: 4 / Weken: 4
pt  Piek: 4 / Weken: 26
au  Piek: 2 / Weken: 13
nz  Piek: 4 / Weken: 10

Tracks

13/03/2020
CD Neon Haze / Capitol 00602508805905 (UMG) / EAN 0602508805905
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartbreak Weather
  3:20
2.Black And White
  3:13
3.Dear Patience
  3:14
4.Bend The Rules
  3:54
5.Small Talk
  3:18
6.Nice To Meet Ya
  2:38
7.Put A Little Love On Me
  3:44
8.Arms Of A Stranger
  2:40
9.Everywhere
  2:49
10.Cross Your Mind
  3:48
11.New Angel
  3:09
12.No Judgement
  2:56
13.San Francisco
  3:12
14.Still
  4:12
   
13/03/2020
Deluxe Edition - CD Neon Haze / Capitol 00602508663642 (UMG) / EAN 0602508663642
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartbreak Weather
  3:20
2.Black And White
  3:13
3.Dear Patience
  3:14
4.Bend The Rules
  3:54
5.Small Talk
  3:18
6.Nice To Meet Ya
  2:38
7.Put A Little Love On Me
  3:44
8.Arms Of A Stranger
  2:40
9.Everywhere
  2:49
10.Cross Your Mind
  3:48
11.New Angel
  3:09
12.No Judgement
  2:56
13.San Francisco
  3:12
14.Still
  4:12
Bonus Tracks
15.Dress
  3:26
16.Nothing
  2:45
   
13/03/2020
Digital Neon Haze / Capitol 19UM1IM08786 (UMG) / EAN 0602508622991
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/03/2020
Yellow Vinyl - LP Neon Haze / Capitol 0602508647307 (UMG) / EAN 0602508647307
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/05/2020
LP Neon Haze / Capitol 0602508633867 (UMG) / EAN 0602508633867
Toon detailsAlles beluisteren
   

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162435
Slow Hands13/05/20173628
Too Much To Ask23/09/20172019
Nice To Meet Ya26/10/20193415
No Judgement07/03/2020559
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017144
Heartbreak Weather21/03/2020424
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6Niall Horan - Heartbreak Weather (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?