Niall Horan - Fire Away

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26FlickerNeon Haze / Capitol
00602557902082
Album
CD
20/10/2017
3:26Flicker [Deluxe Edition]Neon Haze / Capitol
00602557993141
Album
CD
20/10/2017
Live4:44Flicker [Live]Neon Haze / Capitol
00602577303722
Album
CD
01/03/2019

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162435
Slow Hands13/05/20173628
Too Much To Ask23/09/20172019
Nice To Meet Ya26/10/20193415
No Judgement07/03/2020559
Our Song (Anne-Marie & Niall Horan)24/07/20215910
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017144
Heartbreak Weather21/03/2020431
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25Niall Horan - Fire Away (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

konijntje1
***
.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Schone track uit half oktober 2017 van de 24 jarige Ierse zanger die voornamelijk bekend was / is als zanger van de Ierse boy's formatie: "One Direction" !!! Afkomstig van zijn laatste soloalbum: "Flicker" ☺!!!

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?