Niall Horan - Black And White

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

08/05/2020
Digital Neon Haze / Capitol - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Black And White
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Heartbreak WeatherNeon Haze / Capitol
00602508805905
Album
CD
13/03/2020
3:13Heartbreak Weather [Deluxe Edition]Neon Haze / Capitol
00602508663642
Album
CD
13/03/2020
3:13Black And WhiteNeon Haze / Capitol
-
Single
Digital
08/05/2020

Niall Horan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town08/10/20162435
Slow Hands13/05/20173628
Too Much To Ask23/09/20172019
Nice To Meet Ya26/10/20193415
No Judgement07/03/2020559
Our Song (Anne-Marie & Niall Horan)24/07/20215910
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flicker28/10/2017144
Heartbreak Weather21/03/2020431
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27Niall Horan - Black And White (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
!

gherkin
****
Al bij al best nog wel een sympathiek en niet te verkeerd klinkend stukje muziek.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?