Neil Diamond - September Morn'

Cover Neil Diamond - September Morn'
Cover

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Neil Diamond
Gilbert Bécaud
Producer:Bob Gaudio
Coverversie van:Gilbert Bécaud - C'est en septembre
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nz  Piek: 19 / Weken: 8

Tracks

12/1979
7" Single Columbia 1-11175
Toon detailsAlles beluisteren
1.September Morn'
  3:40
2.I'm A Believer ('79)
  2:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40September Morn'Columbia
1-11175
Single
7" Single
12/1979
3:53September MornCBS
86 096
Album
LP
14/12/1979
3:52Atlantic Special Hits '80Atlantic
AR 2623
Compilatie
MC
1980
3:42Feels So Good - Listen To The MusicCBS
88503
Compilatie
LP
1980
3:5212 Greatest Hits, Vol. IICBS
85844
Album
LP
1982
»» alles tonen

Neil Diamond   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet Caroline20/09/1969164
Cracklin' Rosie24/10/197069
Do It09/01/1971164
I Am... I Said15/05/197168
I'm A Believer24/07/1971292
Girl, You'll Be A Woman Soon09/10/1971272
Song Sung Blue13/05/1972310
Skybird27/04/197465
Longfellow Serenade26/10/197498
If You Know What I Mean26/06/197657
Beautiful Noise13/11/197639
Stargazer23/04/1977244
Lady-Oh06/08/1977193
Desirée07/01/1978213
Let Me Take You In My Arms Again22/04/1978291
You Don't Bring Me Flowers (Barbra Streisand & Neil Diamond)09/12/1978148
The American Popular Song21/07/1979382
Love On The Rocks06/12/1980269
Hello Again07/03/1981374
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Moods19/08/1972312
Serenade26/10/1974313
Jonathan Livingston Seagull (Soundtrack / Neil Diamond)26/07/1975811
Hot August Night27/09/1975138
Beautiful Noise26/06/1976134
Love At The Greek19/02/1977130
I'm Glad You're Here With Me Tonight03/12/1977416
You Don't Bring Me Flowers23/12/1978711
September Morn26/01/1980177
The Jazz Singer (Soundtrack / Neil Diamond)29/11/1980628
Diamond Forever - The 20 Best Of Neil Diamond17/01/1981718
On The Way To The Sky28/11/1981145
Heartlight13/11/1982255
Primitive04/08/1984512
Diamonds - The Very Best Of14/12/1985418
Headed For The Future31/05/1986336
The Best Years Of Our Lives18/02/1989595
His 12 Greatest Hits18/11/19891123
Lovescape14/09/1991398
The Greatest Hits 1966-199216/05/19922019
Up On The Roof - Songs From The Brill Building23/10/1993773
Gold [Live 1969]23/10/1993369
The Ultimate Collection05/10/19961422
The Essential23/04/2005813
12 Songs25/02/20061016
Home Before Dark17/05/2008221
Hot August Night / NYC29/08/2009348
Dreams13/11/20101213
The Very Best Of Neil Diamond - The Original Studio Recordings10/03/201246
Melody Road25/10/20141112
All-Time Greatest Hits03/01/2015611
50th Anniversary Collection08/04/2017291
Hot August Night III25/08/2018151
Classic Diamonds (Neil Diamond with the London Symphony Orchestra)28/11/2020391
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greatest Hits Live [DVD]28/02/2004235
The Thank You Australia Concert - Live 1976 [DVD]21/06/2008518
Hot August Night / NYC [DVD]29/08/2009260
Live At The Greek Theatre 1976 [DVD]11/09/2010146
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.54Neil Diamond - September Morn' (Reviews: 52)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Prachtige plaat van Neil Diamond. Een juweeltje!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie ballad van de inmiddels 68 jarige Amerikaanse zanger "Neil Leslie Diamond", afkomstig van zijn gelijknamige album uit december 1979 getiteld "September Morn'" !!! Hoewel het plaatje zelf nooit de Nederlandse hitlijsten haalde, is het toch een véél aaangevraagde song van hem op de radio !!! Afgelopen jaar (2008) stond hij ermee op een 963ste plaats in de Top 2000 van Radio 2 ☺!!!

Royco
******
Lichten mogen gedimd worden, zwoel briesje mag komen, en een aangename danspartner, let's slow.. een 6

naamloos
****
C'est en Septembre heet het nummer in het Frans. Mooie samenwerking tussen Neil en Gilbert Bécaud.

Chris A
****
Peaked at #23 in Australia, 1980

BingTheKing
*****
zeer mooie ballad, een dikke 5

ericwyns
****
Het gelijknamige album werd uitgebracht in 1979. Werd anno 1980 ook nog op singel uitgebracht, maar kende jammer genoeg geen succes in de Vlaamse charts. Mooie, sfeervolle ballad.
4+

hugo1960
****
Mooie ballad die helaas geen hitparadenotering wist te bemachtigen in 1979. Gelukkig wel terug te vinden in de top 2000 op een respectabele 1240e plaats.

gherkin
*****
Ook deze versie is bijzonder genietbaar te noemen.

Bearcat
****
Ruim voldoende voor dit plaatje van Neil Diamond
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?