Nas feat. Brainpower - One Mic (Remix)

Cover Nas feat. Brainpower - One Mic (Remix)
Cover

Nummer

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/12/2002 (Positie 27)
Laatste week notering:15/02/2003 (Positie 67)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6267 (660 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 9
be  Piek: 28 / Weken: 6 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:42De Afrekening 30Play It Again Sam
442.0006.020
Compilatie
CD
31/03/2003

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
Nasir23/06/2018132
 

Brainpower   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zoete inval (Extince feat. Murth The Man-O-Script, Krewsial, Skate The Great, Yukkie B, Brainpower, Goldie & Cruz)03/07/1999339
Als niet als (Doe Maar met Brainpower)08/04/2000195
Door merg & brain16/09/2000743
De vierde kaart (Brainpower feat. Lloyd)27/01/2001409
Wat een jinx is02/06/2001604
Je moest waarschijnlijk gaan24/11/2001823
Dansplaat04/05/2002120
Voel de vibe24/08/2002239
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Schreeuwetuit!26/04/2003634
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Alles07/05/200569
Even stil30/07/2005227
Afblijven (Dicecream & T-Slash feat. Brainpower)21/10/2006892
Non Stop (The Partysquad feat. Brainpower)03/02/20072612
The Chosen (Assassin's Creed) (Brainpower & Intwine)17/11/2007435
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Door merg & brain24/02/20012317
Verschil moet er zijn22/06/2002622
Even stil28/05/20051213
Hart - Hard26/04/2008216
Mijn manier - Greatest Hits 1999-200924/10/2009801
Determination07/02/2015544
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.08 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prima "One Mic" samenwerking tussen de rappers "Nas" en "Brainpower" uit begin december 2002 !!! Het duo had er toch een bescheiden succesje mee in de Nederlandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 6 wk / # 17) ☺!!!

gherkin
*
Na het al lichtjes overschatte Dansplaat maakte Brainpower samen met collega Nas deze rommel.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?