Nas & Damian Marley - Distant Relatives

Cover Nas & Damian Marley - Distant Relatives
Cover
Cover Nas & Damian Marley - Distant Relatives
Cover
Cover Nas & Damian Marley - Distant Relatives
Cover
Cover Nas & Damian Marley - Distant Relatives
Cover

Album

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/05/2010 (Positie 72)
Laatste week notering:29/05/2010 (Positie 65)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12602 (65 Punten)
Alternative:29/05/2010 / Piek: 29 / Weken: 2
Combialbum:22/05/2010 / Piek: 86 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 15
de  Piek: 38 / Weken: 1
at  Piek: 53 / Weken: 1
fr  Piek: 27 / Weken: 18
nl  Piek: 65 / Weken: 2
be  Piek: 70 / Weken: 5 (V)
  Piek: 77 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 42 / Weken: 1
no  Piek: 32 / Weken: 2
gr  Piek: 24 / Weken: 1

Tracks

14/05/2010
CD Def Jam / Republic 06025 2741176 (UMG) / EAN 0602527411767
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nas & Damian "Jr. Gong" Marley - As We Enter
  2:28
2.Nas & Damian Marley feat. K'naan - Tribes At War
  4:30
3.Strong Will Continue
  6:01
4.Nas & Damian Marley feat. Stephen Marley - Leaders
  4:19
5.Friends
  4:49
6.Count Your Blessings
  4:23
7.Dispear
  5:53
8.Nas & Damian Marley feat. Dennis Brown - Land Of Promise
  3:53
9.Nas & Damian Marley feat. Stephen Marley - In His Own Words
  5:00
10.Nah Mean
  4:08
11.Nas & Damian Marley feat. Amadou & Mariam - Patience
  5:45
12.Nas & Damian Marley feat. Lil Wayne - My Generation
  3:59
13.Nas & Damian Marley feat. K'naan - Africa Must Wake Up
  6:40
   
13/04/2018
LP VP / Ghetto Youth GYO060 / EAN 0673405006016
Toon detailsAlles beluisteren
   

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
Nasir23/06/2018132
 

Damian Marley   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome To Jamrock (Damian "Jr. Gong" Marley)19/11/2005763
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome To Jamrock (Damian "Jr. Gong" Marley)12/11/20055813
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Stony Hill (Damian "Jr. Gong" Marley)29/07/2017811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?