Nas - Nas Is Like

Cover Nas - Nas Is Like
LP
Columbia 667109 6

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Nasir Jones
Chris Martin [US]
Producer:DJ Premier
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1999
LP Columbia 667109 6 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nas Is Like
  3:50
2.Nas Is Like (Clean)
3:57
3.Nas Is Like (Instrumental)
3:57
4.Dr. Knockboot
  2:25
5.Dr. Knockboot (Clean)
2:25
6.Dr. Knockboot (Instrumental)
2:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57I Am...Columbia
489419 2
Album
CD
05/04/1999
Main3:56Best Of Black '99Polystar
545 321-2
Compilatie
CD
1999
3:50Nas Is LikeColumbia
667109 6
Single
LP
1999
Clean3:57Nas Is LikeColumbia
667109 6
Single
LP
1999
Instrumental3:57Nas Is LikeColumbia
667109 6
Single
LP
1999
»» alles tonen

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
Nasir23/06/2018131
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.23 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?