Nas - I Am...

Cover Nas - I Am...
Cover

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/04/1999 (Positie 83)
Laatste week notering:21/08/1999 (Positie 81)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:7127 (359 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 38 / Weken: 7
de  Piek: 16 / Weken: 18
fr  Piek: 23 / Weken: 4
nl  Piek: 61 / Weken: 14
se  Piek: 43 / Weken: 2
no  Piek: 34 / Weken: 1

Tracks

05/04/1999
CD Columbia 489419 2 (Sony) / EAN 5099748941923
Toon detailsAlles beluisteren
1.Album Intro
2:51
2.N.Y. State Of Mind Pt. II
  3:36
3.Hate Me Now
  4:44
4.Small World
  4:45
5.Nas feat. Scarface - Favor For A Favor
  4:07
6.We Will Survive
  5:00
7.Ghetto Prisoners
  4:00
8.Nas feat. Aaliyah - You Won't See Me Tonight
  4:22
9.I Want To Talk To You
  4:36
10.Dr. Knockboot
  2:25
11.Nas feat. DMX - Life Is What You Make It
  4:04
12.Big Things
  3:39
13.Nas Is Like
  3:57
14.K-I-SS-I-N-G
  4:15
15.Money Is My Bitch
  4:02
16.Undying Love
  4:22
   
16/09/2016
LP Music On Vinyl MOVLP1643 / EAN 8719262000926
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/05/2018
LP Columbia 19075817681 (Sony) / EAN 0190758176819
Toon detailsAlles beluisteren
   

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
Nasir23/06/2018132
The Lost Tapes 227/07/2019951
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?