Nas - God's Son

Cover Nas - God's Son
CD
Columbia 509811 2

Album

Jaar:2002
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/01/2003 (Positie 57)
Laatste week notering:15/02/2003 (Positie 96)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8394 (248 Punten)
Alternative:04/01/2003 / Piek: 19 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 56 / Weken: 4
de  Piek: 89 / Weken: 2
fr  Piek: 46 / Weken: 12
nl  Piek: 42 / Weken: 7

Tracks

16/12/2002
CD Columbia 509811 2 (Sony) / EAN 5099750981122
16/12/2002
CD Columbia 509811 5 (Sony) / EAN 5099750981153
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get Down
4:04
2.The Cross
  3:47
3.Made You Look
  3:23
4.Last Real Nigga Alive
5:04
5.Nas feat. Bravehearts - Zone Out
3:48
6.Nas feat. Kelis & Claudette Ortiz - Hey Nas
4:05
7.Nasir Jones - I Can
  4:13
8.Book Of Rhymes
3:54
9.2Pac feat. Nas & J. Phoenix - Thugz Mansion
  4:07
10.Mastermind
4:07
11.Nas feat. Alicia Keys - Warrior Song
4:42
12.Nas feat. Lake - Revolutionary Warfare
3:29
13.Dance
3:34
14.Heaven
4:41
   

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
Nasir23/06/2018132
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?