Nana Mouskouri with Harry Belafonte - Beauty And The Beast

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:14Hollywood - Great Songs From The MoviesPhilips
518 350-2
Album
CD
06/09/1993
4:14Quand on s'aime - Tribute To Michel LegrandMercury
5387202
Album
CD
12/04/2019

Nana Mouskouri   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mon enfant03/01/1970203
The Three Bells21/12/197475
Quand tu chantes06/08/1977193
Only Love12/10/1985113
Why Worry?07/02/1987437
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nana Mouskouri's Grand Gala11/04/1970513
Greatest Hits21/12/197467
Nana's Book Of Songs04/01/1975327
Een stem uit het hart27/09/1975143
Nana In Holland04/12/1976126
Passport23/01/1982914
Alone16/11/19851416
Only Love Songs26/04/1986286
Why Worry07/03/1987501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]19/01/2013241
 

Harry Belafonte   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Day-O (The Banana Boat Song)13/04/1957121
Island In The Sun05/10/1957639
Round The Bay Of Mexico03/10/19591118
Mary's Boy Child24/12/1960204
Skin To Skin14/01/19892510
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zijn 20 grootste hits28/01/1978312
Paradise In Gazankulu18/02/19893112
Belafonte '8920/05/19893511
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Portrait In Music27/11/197692
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Tisketisja
****
Written by: Alan Menken, Howard Ashman
On the album: Hollywood - Chansons de mes films préférés (1993)
Label: Philips
Format: CD
Cover van: Angela Lansbury - Beauty and the Beast (1991)

Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?