Nana Mouskouri - Quand tu chantes

Cover Nana Mouskouri - Quand tu chantes
7" Single
Philips/6042 171
Cover Nana Mouskouri - Quand tu chantes
7" Single
Philips 6042 171
(fr)

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Pierre Delanoë
Martinho da Vila
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/08/1977 (Positie 27)
Laatste week notering:20/08/1977 (Positie 19)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:14975 (237 Punten)
Single Tip:23/07/1977 / Piek: 16 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 19 / Weken: 3

Tracks

1976
7" Single Philips 6042 171
Toon detailsAlles beluisteren
1.Quand tu chantes
  2:30
2.Tommy Davidson (A Friend Of Mine)
3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:30Quand tu chantesPhilips
6042 171
Single
7" Single
1976
2:30Quand tu chantesPhilips
9101 093
Album
LP
1976
2:30ReimpressionPhilips
9101 117
Album
LP
1977
2:33Master série vol. 1PolyGram
832 229-2
Album
CD
16/10/1987
2:31Les triomphes de Nana MouskouriMercury
558 294-2
Album
CD
04/05/1998
»» alles tonen

Nana Mouskouri   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mon enfant03/01/1970203
The Three Bells21/12/197475
Quand tu chantes06/08/1977193
Only Love12/10/1985113
Why Worry?07/02/1987437
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nana Mouskouri's Grand Gala11/04/1970513
Greatest Hits21/12/197467
Nana's Book Of Songs04/01/1975327
Een stem uit het hart27/09/1975143
Nana In Holland04/12/1976126
Passport23/01/1982914
Alone16/11/19851416
Only Love Songs26/04/1986286
Why Worry07/03/1987501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]19/01/2013241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/05/2006 13:09
Richard (NL)
****
A good song, a #18 in the Dutch Charts (1977).

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke en vlotte plaat van de nu inmiddels 75 jarige Griekse zangeres "Νάνα Μούσχουρη", alias "Nana Mouskouri", uit de herfst van 1976 !!! In augustus 1977 een bescheiden succesje in de Nederlandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 4 wk / # 18) ☺!!!

naamloos
***
Helemaal niets mis met dit nummer.

Patrick7781
*
Bagger.

Bearcat
*****
Gewoon een leuk Franstalig plaatje uit de 70's
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?