Nana Mouskouri - Passport

Cover Nana Mouskouri - Passport
Cover

Album

Jaar:1977
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/01/1982 (Positie 36)
Laatste week notering:24/04/1982 (Positie 43)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2888 (1064 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 14

Tracks

16/03/1987
CD Philips / Phonogram 830 764-2 / EAN 0042283076426
Toon detailsAlles beluisteren
1.The White Rose Of Athens
  2:37
2.I Have A Dream
  3:37
3.Day Is Done
  3:34
4.Never On Sunday
  3:09
5.My Friend The Sea
  3:14
6.Plaisir d'amour
  3:21
7.The Loving Song
  2:38
8.Try To Remember
  3:10
9.Turn On The Sun
  2:48
10.Odos oniron
  2:52
11.Milisse mou
  2:49
12.Enas mithos
  4:18
13.Bridge Over Troubled Water
  4:16
14.And I Love You So
  3:58
15.If You Love Me (I Won't Care) (Version 1973)
3:29
16.Seasons In The Sun
  4:02
17.The Last Rose Of Summer
  3:22
18.Over And Over
  2:58
19.Four And Twenty Hours
  3:35
20.Cu-cu-rru-cu-cu Paloma
  4:03
21.Amazing Grace
  3:08
   

Nana Mouskouri   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mon enfant03/01/1970203
The Three Bells21/12/197475
Quand tu chantes06/08/1977193
Only Love12/10/1985113
Why Worry?07/02/1987437
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nana Mouskouri's Grand Gala11/04/1970513
Greatest Hits21/12/197467
Nana's Book Of Songs04/01/1975327
Een stem uit het hart27/09/1975143
Nana In Holland04/12/1976126
Passport23/01/1982914
Alone16/11/19851416
Only Love Songs26/04/1986286
Why Worry07/03/1987501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]19/01/2013241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/02/2005 03:39
Richard (NL)
******
A great album from a great artist.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?