Nana Mouskouri - L'enfant au tambour

Cover Nana Mouskouri - L'enfant au tambour
7" Single
Fontana 6010 108
Cover Nana Mouskouri - L'enfant au tambour
7" EP
Fontana 460.936 ME

Charts

In de landen:
be  Piek: 45 / Weken: 4 (W)

Tracks

1965
7" Single Fontana 6010 108
Toon detailsAlles beluisteren
1.L'enfant au tambour
  2:50
2.Remets mon cœur à l'endroit
3:47
   
1965
7" EP Fontana 460.936 ME
Toon detailsAlles beluisteren
1.L'enfant au tambour
  2:50
2.Le temps du chagrin
2:41
3.Remets mon cœur à l'endroit
3:48
4.Les enfants qui pleurent
  2:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50L'enfant au tambourFontana
6010 108
Single
7" Single
1965
2:50L'enfant au tambourFontana
460.936 ME
Single
7" EP
1965
2:50InternationalFontana
6312 019
Album
LP
1971
2:50WelterfolgePhilips
63 164
Album
LP
1975
2:50ReimpressionPhilips
9101 117
Album
LP
1977
»» alles tonen

Nana Mouskouri   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mon enfant03/01/1970203
The Three Bells21/12/197475
Quand tu chantes06/08/1977193
Only Love12/10/1985113
Why Worry?07/02/1987437
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nana Mouskouri's Grand Gala11/04/1970513
Greatest Hits21/12/197467
Nana's Book Of Songs04/01/1975327
Een stem uit het hart27/09/1975143
Nana In Holland04/12/1976126
Passport23/01/1982914
Alone16/11/19851416
Only Love Songs26/04/1986286
Why Worry07/03/1987501
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]19/01/2013241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.23 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
******
Klar.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Zwakke, Franstalige coverversie van: "The Harry Simeone Chorale" en hun kerstplaat: "Little Drummer Boy" (1958), door de nu inmiddels 81 jarige Griekse zangeres: "Νάνα Μούσχουρη", alias: "Nana Mouskouri", uit 1965 !!! De Franse taal boeit me in liedjes eerlijk gezegd héél weinig ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?