Mumford & Sons - Guiding Light

Cover Mumford & Sons - Guiding Light
Digital
V2 8717931334532

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Paul Epworth
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:29/09/2018 / Piek: 13 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 86 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 98 / Weken: 1

Tracks

21/09/2018
Digital V2 8717931334532 / EAN 8717931334532
Toon detailsAlles beluisteren
1.Guiding Light
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Guiding LightV2
8717931334532
Single
Digital
21/09/2018
3:37DeltaIsland
7707101
Album
CD
16/11/2018

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015193
Delta24/11/201813
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Opnieuw een uitstekend nummer van Mumford & Sons.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zalige nieuwe plaat uit half / eind september 2018 door de Britse formatie uit Londen: "Mumford & Sons" (☼ 2007) !!! Zonder problemen: 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?