Mumford & Sons - Delta

Cover Mumford & Sons - Delta
CD
Island 7707101
CD
V2 8717931334464
LP
V2 8717931334471
Digital
V2 8717931334525

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/11/2018 (Positie 1)
Laatste week notering:08/12/2018 (Positie 9)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7899 (285 Punten)
Combialbum:24/11/2018 / Piek: 1 / Weken: 3
Vinyl 33:24/11/2018 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 3
de  Piek: 5 / Weken: 3
at  Piek: 3 / Weken: 3
nl  Piek: 1 / Weken: 3
be  Piek: 3 / Weken: 3 (V)
  Piek: 30 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 3
fi  Piek: 21 / Weken: 1
no  Piek: 6 / Weken: 2
dk  Piek: 28 / Weken: 1
it  Piek: 18 / Weken: 2
es  Piek: 17 / Weken: 2
pt  Piek: 44 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 2
nz  Piek: 4 / Weken: 3

Tracks

16/11/2018
CD Island 7707101 (UMG) / EAN 0602577071010
16/11/2018
CD V2 8717931334464 / EAN 8717931334464
16/11/2018
LP V2 8717931334471 / EAN 8717931334471
16/11/2018
Digital V2 8717931334525 / EAN 8717931334525
16/11/2018
Coloured Vinyl - LP V2 8717931334488 / EAN 8717931334488
Toon detailsAlles beluisteren
1.42
  4:00
2.Guiding Light
  3:37
3.Woman
  4:38
4.Beloved
  4:25
5.The Wild
  5:31
6.October Skies
  3:43
7.Slip Away
  4:55
8.Rose Of Sharon
  3:23
9.Picture You
  4:03
10.Darkness Visible
  3:11
11.If I Say
  4:29
12.Wild Heart
  5:05
13.Forever
  4:36
14.Delta
  6:16
   
16/11/2018
LP Island 060257707102 (UMG) / EAN 0602577071027
Toon detailsAlles beluisteren
   

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015193
Delta24/11/201813
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Gave album uit half november 2018 van de Britse formatie: "Mumford & Sons" (☼ 2007) !!! Bestaande uit: "Marcus Mumford" (zanger, elektrische gitaar, akoestische gitaar en drums), "Ben Lovett (zang, piano, keyboard en synthesizer), "Winston Marshall" (zang, elektrische gitaar en banjo) en "Ted Dwane" (zang, basgitaar en dubbel basgitaar) !!! Kom gemiddeld op 4,36 sterren uit ☺!!!

Tracklijst en beoordeling:

01: 42 - 4
02: Guiding Light - 5
03: Woman - 4
04: Beloved - 5
05: The Wild - 5
06: October Skies - 4
07: Slip Away - 4
08: Rose Of Sharon - 4
09: Picture You - 4
10: Darkness Visible - 4
11: If I Say - 5
12: Wild Heart - 4
13: Forever - 4
14: Delta - 5

gherkin
*****
Misschien niet het beste album van Mumford & Sons maar ik vind hier toch voldoende muziek op waar ik prima van kan genieten.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?