Mula B feat. Equalz - Let op je kech

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/04/2018 (Positie 100)
Laatste week notering:14/04/2018 (Positie 100)
Piekpositie:100 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:26581 (1 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 100 / Weken: 1

Mula B   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
Ff nieuwe Sannie halen (Vakantie Remix) (Lil Kleine & Mula B)15/10/2016752
On Set (Jonna Fraser feat. Mula B & Louis)22/10/2016492
Dun finesse (Mula B & Louis)03/12/2016911
Meester plusser10/12/2016289
Juice (Mula B & LouiVos)04/02/2017583
Donnie Bankoe Barkie (Mula B, LouiVos & 3robi)18/03/2017641
Gespend (Architrackz, LouiVos & Mula B)06/05/2017633
Ego (Mula B feat. Ali B)27/05/2017771
Gadget27/05/2017841
Louboutin27/05/2017951
Fransman (LouiVos feat. Bartofso & Mula B)03/06/2017791
Geven aan mijn neven (Childsplay feat. Mula B & IliassOpDeBeat)08/07/2017711
Hyena (Mula B feat. Lijpe)26/08/2017503
Kenia30/09/2017298
Chap die Rappers (LouiVos feat. Mula B, 3robi, Kingsize & Iliass)04/11/2017471
Obesitas (Ali B & Mula B feat. Dopebwoy)02/12/2017582
Darbas (3robi feat. Mula B & LouiVos)09/12/2017512
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Buurt heet (Lijpe feat. Mula B)13/01/2018426
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Johnny Belt10/03/2018432
Bandolero31/03/20181019
Gang (Mula B feat. 3Robi)14/04/2018352
Nieuwe tijd (Mula B feat. Sevn Alias)14/04/2018581
Aangehouden op een maandag (Mula B feat. Sticks)14/04/2018691
Den Haag14/04/2018941
Strand (Mula B feat. LouiVos)14/04/2018971
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Lijst (Esko feat. Bartofso, 3robi & Mula B)21/04/2018383
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
D2 (IliassOpDeBeat x Mula B)07/07/2018177
Homies tuchten (LouiVos feat. Mula B)14/07/2018961
Waar zijn die kechs (Mula B / Bartofso / Yung Felix)18/08/2018413
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
FML (Yung Felix feat. Mula B & 3robi)01/09/2018731
ASS (Idaly feat. Mula B & Bizzey)15/09/2018741
Extreem (Bartofso feat. 3robi & Mula B)29/09/2018891
Fils de pute ($hirak feat. Mula B)03/11/2018831
Amigo (Soufiane Eddyani feat. Mula B)12/01/2019185
Wilde Westen - Megasessie - 101Barz (LouiVos, Mula B, 3robi, Iliass, Kingsize, Bartofso, Scarface, Boegie & KNALLER)19/01/2019971
Viraal (Frenna feat. Mula B)02/02/2019222
Big Man (Sevn Alias feat. Mula B & Trobeats)16/02/2019319
Fully Fendi09/03/2019311
Walou crisis (Dopebwoy feat. 3robi & Mula B)20/04/20191025
Tank (SXTEEN feat. Mula B)15/06/2019284
Ratata (Jul feat. Mula B)22/06/2019552
Papito29/06/20191013
Fast (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)06/07/2019611
Kotazo (Bartofso feat. Milo M, Jones Cruipy, LouiVos, Mula B & Webb)20/07/2019981
Waarom zoeken naar liefde (Josylvio feat. Mula B & Yung Felix)07/09/2019317
Oversized02/11/2019871
Trap Freestyle Part 1 (Trap van vroeger) (Mula B feat. IliassOpDeBeat)14/12/2019692
GLE63S04/01/2020991
Coca (Ashafar feat. Mula B)12/09/2020393
Opp blazen (Remix) (Bigidagoe feat. KA, Mula B, JoeyAK, Drechter, MocroManiac)14/11/2020801
Nike Tech (Ashafar feat. Mula B, Josylvio, 3robi & JoeyAK)20/03/20211115
Faktap broeder12/06/20213817
Nog steeds vies (Bizzey feat. Dopebwoy & Mula B)17/07/2021701
Einstein (Trobi feat. LouiVos & Mula B)30/10/2021417
Multi multi ($hirak feat. Frenna & Mula B)13/11/2021433
Coke in de uitverkoop (Mula B & Trobi)22/01/2022326
Silent Disco (Trobi / Qlas & Blacka / Mula B)29/01/2022472
Mij zijn19/02/2022464
Moes Montana05/03/2022462
Dubbelspel (Mula B feat. Jonna Fraser)05/03/2022721
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
8-9-1727/05/2017919
Meesterplusser14/04/2018241
Prix d'ami05/03/2022212
 

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Mula B feat. Equalz - Let op je kech (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐Pure Shit (◣_◢) afschieten┌∩┐ ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?