Monique Smit - Sinterklaas is in het land

Cover Monique Smit - Sinterklaas is in het land
CD
VoSound VR602814 (nl)
Cover Monique Smit - Sinterklaas is in het land
CD EP
VoSound / CTM 8718494007703 (nl)
2015 versie

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/11/2020 (Positie 99)
Laatste week notering:21/11/2020 (Positie 99)
Piekpositie:99 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:16931 (2 Punten)
Midprice:22/10/2016 / Piek: 3 / Weken: 15
Combialbum:05/11/2016 / Piek: 15 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 99 / Weken: 1

Tracks

2015
EP - CD VoSound / CTM 8718494007703 [nl] / EAN 8718494007703
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/10/2016
CD VoSound VR602814 [nl] / EAN 8718456028142
Toon detailsAlles beluisteren
   

Monique Smit   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild07/07/2007415
Blijf je vanavond07/06/2008813
Vrouwenalfabet20/09/2008339
Stel je voor06/12/2008466
Doe wat ik wil04/07/2009413
We gaan ervoor, kom maar op23/01/2010562
Feest voor twee15/05/2010406
Maak je move18/09/2010287
Eén zomeravond met jou (Monique Smit & Tim Douwsma)23/04/20111310
Een lange nacht03/09/2011922
100.000 stralende sterren17/03/2012662
Langzaam wordt het zomer (Monique Smit & Tim Douwsma)30/03/201375
Even niet hier (Monique Smit & Tim Douwsma)08/06/2013761
Dromen van elkaar (Monique Smit & Tim Douwsma)05/10/2013931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stel je voor19/07/20081017
Verder26/06/2010278
Grenzeloos (Monique Smit & Tim Douwsma)01/06/2013712
Kleuter pop06/06/2020276
Sinterklaas is in het land21/11/2020991
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
2 kleine kleutertjes [DVD]13/06/20151125
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?