Monique Smit - Kleuter pop

Cover Monique Smit - Kleuter pop
CD
Berk 8718403111118 (nl)
Digital
Berk 1515448538 (nl)
Cover Monique Smit - Kleuter pop
CD Deluxe Edition
Berk 8718403108675 (nl)
Cover Monique Smit - Kleuter pop
CD Luisterboek
Berk 8718403109269 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/06/2020 (Positie 31)
Laatste week notering:21/11/2020 (Positie 90)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8579 (253 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 6

Tracks

29/05/2020
Deluxe Edition - CD Berk 8718403108675 [nl] / EAN 8718403108675
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ Boek
   
29/05/2020
Luisterboek - CD Berk 8718403109269 [nl] / EAN 8718403109269
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/05/2020
Digital Berk 1515448538 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/06/2020
CD Berk 8718403111118 [nl] / EAN 8718403111118
Toon detailsAlles beluisteren
   

Monique Smit   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild07/07/2007415
Blijf je vanavond07/06/2008813
Vrouwenalfabet20/09/2008339
Stel je voor06/12/2008466
Doe wat ik wil04/07/2009413
We gaan ervoor, kom maar op23/01/2010562
Feest voor twee15/05/2010406
Maak je move18/09/2010287
Eén zomeravond met jou (Monique Smit & Tim Douwsma)23/04/20111310
Een lange nacht03/09/2011922
100.000 stralende sterren17/03/2012662
Langzaam wordt het zomer (Monique Smit & Tim Douwsma)30/03/201375
Even niet hier (Monique Smit & Tim Douwsma)08/06/2013761
Dromen van elkaar (Monique Smit & Tim Douwsma)05/10/2013931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stel je voor19/07/20081017
Verder26/06/2010278
Grenzeloos (Monique Smit & Tim Douwsma)01/06/2013712
Kleuter pop06/06/2020276
Sinterklaas is in het land21/11/2020991
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
2 kleine kleutertjes [DVD]13/06/20151125
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?