Miss Montreal - Miss Montreal

Cover Miss Montreal - Miss Montreal
CD
8Ball 7466146 (nl)
Cover Miss Montreal - Miss Montreal
CD Backside cover
8Ball 7466146 (nl)

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/05/2009 (Positie 15)
Laatste week notering:31/07/2010 (Positie 73)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:56
Positie aller tijden:988 (2295 Punten)
Alternative:23/05/2009 / Piek: 21 / Weken: 2
Combialbum:17/04/2010 / Piek: 86 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 56

Tracks

18/05/2009
CD 8ball 7466146 (Sony) [nl] / EAN 8717774661468
Toon detailsAlles beluisteren
1.Seven Friends
  3:28
2.Rose
3:24
3.Just A Flirt
  3:25
4.Every Time
3:52
5.In The Middle
3:14
6.Miss Montreal with Bertolf - Won't You Let Me Have My Way With You
3:45
7.This Is My Life
  2:48
8.Ricardo
3:22
9.This One's For You
3:26
10.So This Is Home
3:44
11.I Wanna Do Something Good
4:06
12.Addicted To Crying
  3:20
   

Miss Montreal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just A Flirt18/10/2008417
This Is My Life04/04/2009199
Seven Friends04/07/2009316
Addicted To Crying31/10/2009195
Being Alone At Christmas05/12/200977
Swing The Night Away26/06/2010234
Wish I Could09/07/2011319
I Know I Will Be Fine This Year10/12/2011415
I Am Hunter14/04/2012206
Wonderful Days30/06/201246
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Heavy Heart12/10/2013694
Say Heaven Say Hell28/12/20132712
Ik zoek alleen mezelf (Miss Montreal & Paskal Jakobsen)17/01/2015563
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Love You Now05/12/2015822
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss Montreal23/05/20091556
So... Anything Else?24/07/20101011
I Am Hunter21/04/2012519
The Home Recordings16/02/2013811
Irrational08/03/2014311
The Singles Collection21/02/2015213
Don't Wake Me Up30/04/201627
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Art Vandelay
******
Supervet album! Veel toffer dan ik had gedacht, en veel veelzijdiger ook. Mooie songs en een eigenwijs eigen geluid.
Niets geen ééndagsvlieg, maar gewoon het beste nieuwe nederlandse talent van 2009!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?