Miss Montreal - Een stap terug

Cover Miss Montreal - Een stap terug
Digital
8ball 8717774686997 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:12/10/2019 / Piek: 15 / Weken: 19
Single Tip:12/10/2019 / Piek: 18 / Weken: 8

Tracks

04/10/2019
Digital 8ball 8717774686997 [nl] / EAN 8717774686997
Toon detailsAlles beluisteren
1.Een stap terug
2:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42Een stap terug8ball
8717774686997
Single
Digital
04/10/2019

Miss Montreal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just A Flirt18/10/2008417
This Is My Life04/04/2009199
Seven Friends04/07/2009316
Addicted To Crying31/10/2009195
Being Alone At Christmas05/12/200977
Swing The Night Away26/06/2010234
Wish I Could09/07/2011319
I Know I Will Be Fine This Year10/12/2011415
I Am Hunter14/04/2012206
Wonderful Days30/06/201246
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Heavy Heart12/10/2013694
Say Heaven Say Hell28/12/20132712
Ik zoek alleen mezelf (Miss Montreal & Paskal Jakobsen)17/01/2015563
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Love You Now05/12/2015822
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss Montreal23/05/20091556
So... Anything Else?24/07/20101011
I Am Hunter21/04/2012519
The Home Recordings16/02/2013811
Irrational08/03/2014311
The Singles Collection21/02/2015213
Don't Wake Me Up30/04/201627
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?