Mink DeVille - Demasiado corazon (Too Much Heart)

Cover Mink DeVille - Demasiado corazon (Too Much Heart)
7" Single
Atlantic/789 679-7

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Willy DeVille
Producer:Ron Albert
Howard Albert
Gecoverd door:Lisa del Bo (Demasiado corazon)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/1984 (Positie 48)
Laatste week notering:28/07/1984 (Positie 47)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7426 (581 Punten)
Single Tip:19/05/1984 / Piek: 0 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 8
be  Piek: 39 / Weken: 1 (V)

Tracks

1983
7" Single Atlantic 789 679-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Demasiado corazon (Too Much Heart)
  3:33
2.Are You Lonely Tonight
3:00
3.Stand By Me
3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Demasiado corazon (Too Much Heart)Atlantic
789 679-7
Single
7" Single
1983
3:33Each Song Is A Beat Of My HeartAtlantic
780 198-1
Album
10" LP
1983
3:33Where Angels Fear To TreadAtlantic
78-0115-1
Album
LP
1983
3:33Summer HolidaysWEA
240 414-1
Compilatie
LP
1984
3:36Fido's Summer Fun Volume 2Columbia
473995 2
Compilatie
CD
1993
»» alles tonen

Willy DeVille   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spanish Stroll (Mink DeVille)22/10/1977413
Just Your Friends (Mink DeVille)08/07/1978472
Mazurka (Mink DeVille)23/08/1980432
Each Word's A Beat Of My Heart (Mink DeVille)28/01/1984482
Demasiado corazon (Too Much Heart) (Mink DeVille)02/06/1984148
Miracle31/10/1987606
Storybook Love (Mark Knopfler / Willy DeVille)02/04/1988775
Hey Joe17/10/19922015
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coup de grace (Mink DeVille)31/10/19811017
Where Angels Fear To Tread (Mink DeVille)24/12/19831518
Sportin' Life (Mink DeVille)15/06/1985274
Miracle31/10/1987425
Victory Mixture22/12/1990716
Backstreets Of Desire17/10/19922622
(Live)18/12/19934018
Loup Garou11/11/1995844
Horse Of A Different Colour07/08/1999705
Crow Jane Alley25/09/2004423
Pistola09/02/2008375
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Berlin Concerts 2002 [DVD]08/03/2003252
Live In The Lowlands [DVD]08/04/2006612
Live At Montreux 1994 [DVD]04/04/2009149
 

Mink DeVille   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spanish Stroll22/10/1977413
Just Your Friends08/07/1978472
Mazurka23/08/1980432
Each Word's A Beat Of My Heart28/01/1984482
Demasiado corazon (Too Much Heart)02/06/1984148
Miracle (Willy DeVille)31/10/1987606
Hey Joe (Willy DeVille)17/10/19922015
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coup de grace31/10/19811017
Where Angels Fear To Tread24/12/19831518
Sportin' Life15/06/1985274
Miracle (Willy DeVille)31/10/1987425
Victory Mixture (Willy DeVille)22/12/1990716
Backstreets Of Desire (Willy DeVille)17/10/19922622
(Live) (Willy DeVille)18/12/19934018
Loup Garou (Willy DeVille)11/11/1995844
Greatest Hits (Mink & Willy DeVille)20/04/1996814
Horse Of A Different Colour (Willy DeVille)07/08/1999705
Crow Jane Alley (Willy DeVille)25/09/2004423
Pistola (Willy DeVille)09/02/2008375
Collected 1976-2009 (Willy DeVille & Mink DeVille)21/02/2015119
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Berlin Concerts 2002 [DVD] (Willy DeVille)08/03/2003252
Live In The Lowlands [DVD] (Willy DeVille)08/04/2006612
Live At Montreux 1994 [DVD] (Willy DeVille)04/04/2009149
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/10/2005 15:49
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Schöne klassiker von: "William Borsey", alias: "Mink DeVille", aus 1984, jetzt 21 Jahre alt !!! Noch immer swingt dieser Platte !!! Die Platte stand 7 Wochen in die NLTop 40 (Platz # 10) ☺!!!

@11-07-2018: ▒ (☼ 25 augustus 1950 - † 6 augustus 2009) ☻!!!
Laatst gewijzigd: 11/07/2018 14:15
31/08/2007 14:59
Richard (NL)
*****
Een prachtige single (song).

DeejayDave
*****
Swingend!

otnorot
*****
RIP Willy Deville.
Demasiado Corazón is een van z'n grootste hits waarvoor hij herinnerd zal blijven (samen met Spanish Stroll)

Topbart
******
Prachtige klassieker van Mink Deville uit 1984.

gherkin
*****
Zomers!!

Royco
******
Let's dance the salsa or merengé, just move your hips :p

ericwyns
****
Aangenaam nummer met een leuk refrein van wijlen Mink DeVille (1983). Zijn echte naam was William Borsey en hij overleed in 2009.
Laatst gewijzigd: 24/06/2011 10:35

Patrick7781
*
Bagger.

Jeroen68
*****
Sterk nummer van Mink Deville
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?