Milow - You And Me (In My Pocket)

Cover Milow - You And Me (In My Pocket)
CD-Maxi
Homerun 06025 2766380

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Milow
Producer:Jo Francken
Milow
Gecoverd door:Dennis [Idool 2011] (You & Me (In My Pocket))
India Callender (Meine komplett verrückte Welt)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/03/2011 (Positie 43)
Laatste week notering:11/06/2011 (Positie 85)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:9624 (461 Punten)
Download:19/03/2011 / Piek: 23 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 16
de  Piek: 3 / Weken: 24
at  Piek: 6 / Weken: 21
fr  Piek: 67 / Weken: 6
nl  Piek: 24 / Weken: 12
be  Piek: 6 / Weken: 18 (V)
  Piek: 20 / Weken: 13 (W)

Tracks

21/02/2011
Promo - CD-Single Homerun - (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You And Me (In My Pocket)
  3:17
   
18/03/2011
CD-Maxi Homerun 06025 2766380 (UMG) / EAN 0602527663807
Toon detailsAlles beluisteren
1.You And Me (In My Pocket)
  3:17
2.You And Me (In My Pocket) (Acoustic Version)
3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17You And Me (In My Pocket) [Promo]Homerun
-
Single
CD-Single
21/02/2011
Acoustic3:33The Dome Vol. 57Polystar
06007 5332901
Compilatie
CD
18/03/2011
3:17You And Me (In My Pocket)Homerun
06025 2766380
Single
CD-Maxi
18/03/2011
Acoustic Version3:31You And Me (In My Pocket)Homerun
06025 2766380
Single
CD-Maxi
18/03/2011
Acoustic Version3:33Danni! LowinskiPolystar
06007 5333349 (5)
Compilatie
CD
25/03/2011
»» alles tonen

Milow   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Don't Know16/02/2008820
Ayo Technology08/11/2008134
One Of It17/10/2009647
Hard Luck Stories (Nona Mez & Milow)11/09/2010841
You And Me (In My Pocket)19/03/20112412
Little In The Middle26/03/2011873
Howling At The Moon25/06/2016643
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Bigger Picture01/03/2008782
Coming Of Age17/05/20081723
Milow18/04/20091730
Live - Maybe Next Year03/10/20092112
North And South09/04/2011335
From North To South - Live27/10/2012405
Silver Linings05/04/20141113
Modern Heart21/05/2016193
Lean Into Me08/06/2019761
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 123)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Een top 10 in wording voor Milow.

gherkin
****
Leuk plaatje van Milow.
Laatst gewijzigd: 05/08/2018 11:51

Cheetah
*****
Vind het weer een heel leuk nummer van Milow

Snormobiel Beusichem
***
▒ Nette plaat van de 29 jarige Vlaamse zanger "Jonathan Vandenbroeck" uit februari 2011 !!! Komt echter net niet aan het niveau van zijn eerder verschenen platen ☺!!!

Marc the Mike
****
Zijn nummer voor het Glazen Huis vond ik bagger en gezaag, maar dit vrolijke uptempo nummer is ontypisch voor deze bard en ik vind het zeer geslaagd.

DeejayDave
****
Aardig zoethoudertje in afwachting op nieuw materiaal.

jeankeL
***
matig voor milow

MUSICBOJ
*****
♥ Beter dan "Never Gonna Stop"!! Opnieuw een grote hit voor "Milow"? Van mij mag het zéker!!

bjorn614
***
Ik vind het een beetje saai

Supersok
***
Het kabbelt een beetje voort enzo... Ja... wat moet je er verder nog van zeggen. Net 3 sterren, maar meer is het ook niet. Misschien moet je hem inderdaad vaker gehoord hebben.

naamloos
***
Lekker plaatje, niet spectaculair.

RV
*****
In het algemeen zijn Milow's plaatjes best leuk om naar te luisteren en daar is deze geen uitzondering op. Ik voorspel een klein hitje voor deze Vlaming.
Laatst gewijzigd: 19/03/2011 15:44

Stevolution
*
Onze kale Belgische vriend heeft nu toch wel het dieptepunt van zijn toch al niet zo imposante carrière bereikt. Waren zijn liedjes altijd al fantasieloos, saai en zeurderig, nu komt er ook nog een tekst bij waar de honden geen brood van lusten - en dan heb ik het niet eens over het van Lucky Fonz gestolen "ik wilde dat ik je in mijn broekzak kon doen". Nee, ik bedoel deze wanstaltige passage: "I wish you were a little slower/Not just slow but paralyzed/Then I could plug you into a socket/So you could never run away" Je zou willen dat je vriendin verlamd was? Zodat je haar kon vastketenen waardoor ze niet weg kon lopen? Wat ben jij voor sadist? De meest extreme religies hebben nog meer respect voor hun vrouw. Dat wens je toch niemand toe? En dan ook nog uit eigenbelang, zodat ze niet van je weg zou lopen - overigens wel begrijpelijk, ik kan me ook niet voorstellen dat iemand bij zo'n jankbelg zou willen blijven. Milow, ik wilde dat JIJ verlamd was. Zodat je niet meer van die extremistische, sadistische, walgelijk jengelende janknummers kon maken.

S.
Laatst gewijzigd: 11/04/2011 22:16

ericwyns
****
Charmant nummer van Milow uit de lente van 2011. Toch al weer goed voor een hitnotering in de Vlaamse Ultratop 50.

irelander
***
Quite a nice track.

Diede22
**
niet mijn smaak.
2 sterren omdat er soms wel een leuk stukje tussen zit..

mojojojo
****
een erg rare maar aparte tekst, dit maakt dit liefdesliedje dan de andere. ik ben het al een tijdje zat met al die cliche zinnen. daarom vind ik dit nummer het toch wel waard.

4 ****

slytuna
*****
Eindelijk een belgische artiest waar we trots op mogen zijn!

Jelke1991
****
Leuke tekst en prachtig gezongen door onze Milow. Verdiend 4 sterren ****
ps: stem op het nummer van de afgelopen jaren uit de ultratop via de link: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=74327
alvast bedankt!!

nela_
******
unglaublich schön!

alleyt1989
****
really weird and for some strange reason i like it

LLonden
***
niet slecht maar ik vind het nogal saai

super50hmtv
*****
Leuk aanstekelijk radioplaatje, dit hoor ik graag!!

Nashvillian
**
Lyrics are bad...

wefoundove
*****
kinda nice

antonnalan
****
Really nice but some bizarre lyrics.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?