Milk Inc. - Tonight

Cover Milk Inc. - Tonight
CD-Single
ARS 741258-5 (be)

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Filip Vandueren
Regi Penxten
Producer:Filip Vandueren
Regi Penxten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/01/2008 (Positie 44)
Laatste week notering:22/03/2008 (Positie 84)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:11204 (386 Punten)
TMF Superchart:08/03/2008 / Piek: 25 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 44 / Weken: 9
be  Piek: 6 / Weken: 18 (V)

Tracks

19/10/2007
CD-Single ARS 741258-5 [be] / EAN 0786574125850
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tonight (Radio)
  3:45
2.Tonight (Extended)
  6:42
3.Tonight (Vandueren Remix)
  7:10
Extras:
Tonight (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio3:45TonightARS
741258-5
Single
CD-Single
19/10/2007
Extended6:42TonightARS
741258-5
Single
CD-Single
19/10/2007
Vandueren Remix7:10TonightARS
741258-5
Single
CD-Single
19/10/2007
3:45Kids Top 20 - Best Of 2007ARS
CD 741265-2
Compilatie
CD
23/11/2007
3:45Aprčs ski 2008ARS
5306772
Compilatie
CD
22/02/2008
»» alles tonen

Milk Inc.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
La vache19/07/1997863
Walk On Water05/08/2000329
Land Of The Living07/10/20001619
Livin' A Lie10/03/2001448
Never Again07/07/2001692
Wide Awake17/11/2001506
Breathe Without You15/03/2003454
The Sun Always Shines On TV13/12/2003822
I Don't Care (Milk Inc. feat. Silvy)12/06/2004661
Tainted Love07/10/2006379
Run27/01/2007562
Sunrise07/07/20071312
Tonight26/01/2008449
Forever06/09/2008912
Blackout12/09/2009843
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Land Of The Living02/12/20005812
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
01/01/2008 13:55
Snormobiel Beusichem
****
▓ Lekkere dansplaat van "Milk Inc." uit oktober 2007 !!! "Milk Inc." is een Belgisch danceproject van producers "Regi Penxten, Filip Vandueren en zangeres Linda Mertens" !!! De groep is in Nederland vooral bekend door de hits als "Walk On Water", "Land Of The Living" en "Sunrise" !!! Sinds 2006 geeft de groep jaarlijks een show in het Sportpaleis van Antwerpen !!! "Regi & Linda" vormen samen het gezicht van "Milk Inc." !!! In de Vlaamse Ultratop 50 eindigden al 21 singles, inclusief "Tonight", in de Top 10 !!! Ruim 4 sterren !!!
05/01/2008 15:46
Muchana
*****
Ze hebben wéér een hit te pakken, hoe doen ze het toch?
Speciaal aan 'Tonight' is het klassieke erin en ook hoe het refrein er uitspringt. Proficiat Linda en Regi en er zijn eingenlijk met 3 maar die zijn naam weet ik niet, maar ook proficiat aan hem. (Volgens mij heet hij Filip)

MUSICBOJ
*****
Prachtige plaat!

nickmassage
******
Ik was er LIVE bij toen ze deze single voor het eerst speelden in het Sportpaleis en de videoclip opnamen: kippenvel! Opnieuw een geweldige plaat van Milk Inc.! Geweldig ritme, geweldig gezonden! Meer dan ooit de beste groep van België!!

super50hmtv
*****
Toppertje van het album 'Forever'

bjorn614
****
een 4 voor dit liedje

White Tiger
*****
5 sterren! Op hun oudejaarsconcert in Kortrijk was dit een plaat die echt iedereen meekreeg in de ambiance
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?