Miley Cyrus feat. Big Sean - Love Money Party


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39BangerzRCA
88883778362
Album
CD
04/10/2013
3:39Bangerz [Deluxe Edition]RCA
88883 77837 2
Album
CD
04/10/2013

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Big Sean   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
As Long As You Love Me (Justin Bieber feat. Big Sean)16/06/2012338
Clique (Kanye West, Jay-Z & Big Sean)22/09/2012852
Wild (Jessie J feat. Big Sean & Dizzee Rascal)01/06/2013639
Best Mistake (Ariana Grande feat. Big Sean)16/08/2014671
No Pressure (Justin Bieber feat. Big Sean)21/11/2015269
Bounce Back11/02/2017761
Feels (Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean)24/06/2017926
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Decided.11/02/2017109
Double Or Nothing (Big Sean & Metro Boomin)16/12/2017431
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
hmmm...ein wenig schwieriger zum Bewerten...irgendwie habe ichs gern...aber irgendwie...naja ein Banger ists nicht...
eine 4* ist vorerst gut :D

edit: gefällt mir immer besser! Allgemein Miley in letzter Zeit! Bin sogar schon zum Schluss gekommen das ich ihr neues Image besser finde :D 5* 'FUCK THE HATERS'
Laatst gewijzigd: 21/11/2013 16:56

LLonden
**
Geen al te best nummer.

KingBandicoot
**
Not good.

alleyt1989
*
Terrible.

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐sh (◣_◢) it┌∩┐ ☺!!!

jaccok
****
Ja dit moet muziek voorstellen!! Het is tenminste beter dan Gaga's troep!! 4 sterren!! :)

Sebastiaanmember
**
Miley Cyrus kan maar beter niet verder gaan op hiphop. Het is een slechte muziekstijl en ze is er helemaal niet goed in. Eentonig, gepaard met irritante instrumentals en een irritante rap van Big Sean.

Haha, goed gezegd, jaccock en muzieklover! :P Gherkin moet eens ophouden zo dom te doen in zijn reviews, ik neem zijn (over het algemeen emotieloze) reviews niet meer serieus.
Laatst gewijzigd: 17/08/2017 21:11

Chief O'Hara
*
Really bad.

muzieklover
******
Ja Gherkin, dat moet. Moet dat van Gaga ook?

Rootje
*
Saai niemendalletje van een weinig interessant zangeresje.
Heeft in Nederland nooit echt een grote doorbraak beleefd. Logisch, als je dit hoort.
Met muziek heeft het weinig van doen.
Laatst gewijzigd: 30/11/2016 02:39
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?