Miley Cyrus and Billy Ray Cyrus - Butterfly Fly Away

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Glen Ballard
Alan Silvestri
Producer:Glen Ballard
Alan Silvestri
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Hannah Montana - The MovieWalt Disney
6961742
Album
CD
23/03/2009
4:45Back To TennesseeWalt Disney
6991222
Album
CD
10/04/2009

Billy Ray Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Achy Breaky Heart11/07/19922510
Could've Been Me03/10/1992299
These Boots Are Made For Walkin'19/12/1992278
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Some Gave All25/07/19925822
It Won't Be The Last17/07/1993863
 

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/20215111
Flowers21/01/2023110
River18/03/2023532
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020937
Endless Summer Vacation18/03/202312
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.64Miley Cyrus and Billy Ray Cyrus - Butterfly Fly Away (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Gregory [H]ouse
*
FLY AWAY FROM THIS WORLD BITCH

nirvanamusic87
***
Boring but bearable. UK#78 and Ireland#46.

Chris A
**
crap song,sometimes its alright and then sometimes i can't stand hearing it.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Inderdaad helemaal géén slecht duet tussen "Miley Cyrus & Billy Ray Cyrus", maart 2009 !!! En één ster is inderdaad belachelijk !!! Maar iedereen is vrij om te oordelen ☺!!!

ipodnano05
*****
Soft and sweet and very metaphorical.

alleyt1989
***
bearable until it gets to the butterfly butterfly bit. they sound like howling wovles

bluezombie
****
Quite nice for the most part.

jaccok
******
Prachtig nummer !!! Stiekem vind ik Miley beter dan haar vader in dit nummer :)

Patrick7781
*****
Ach, waarschijnlijk hebben de "halven" die zich hier genoodzaakt zien om maar 1 ster te geven van thuis uit nooit liefde gekend (van die half ontspoorde hardrockers).

Gewoon een mooi nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?