Miley Cyrus - Used To Be Young

Cover Miley Cyrus - Used To Be Young
Digital
Columbia 196871387910

Charts

Binnenkomst:02/09/2023 (Positie 68)
Laatste week notering:14/10/2023 (Positie 76)
Piekpositie:60 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:16538 (216 Punten)
Airplay:02/09/2023 / Piek: 16 / Weken: 13
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 4
de  Piek: 53 / Weken: 2
at  Piek: 29 / Weken: 3
fr  Piek: 101 / Weken: 1
nl  Piek: 60 / Weken: 7
be  Piek: 6 / Weken: 27 (V)
  Piek: 13 / Weken: 17 (W)
se  Piek: 23 / Weken: 4
no  Piek: 12 / Weken: 2
dk  Piek: 25 / Weken: 1
it  Piek: 72 / Weken: 1
es  Piek: 81 / Weken: 1
pt  Piek: 45 / Weken: 3
au  Piek: 13 / Weken: 6
nz  Piek: 12 / Weken: 2

Tracks

25/08/2023
Digital Columbia 196871387910 (Sony) / EAN 0196871387910
Toon detailsAlles beluisteren
1.Used To Be Young
  3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Used To Be YoungColumbia
196871387910
Single
Digital
25/08/2023
3:10Bravo Hits 124Sony
19658873052
Compilatie
CD
09/02/2024
3:11Now That's What I Call Music! 117Now
CDNOW117
Compilatie
CD
05/04/2024

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/20215111
Flowers21/01/2023155
River18/03/2023534
Used To Be Young02/09/2023607
II Most Wanted (Beyoncé & Miley Cyrus)06/04/2024272
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020937
Endless Summer Vacation18/03/2023143
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9Miley Cyrus - Used To Be Young (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Miley heeft er al een degelijk begin van het jaar opzitten met het succes van Flowers en zorgt nu voor een toch wel niet te zwak nieuw nummer.

jaccok
*****
Prachtig nummer

Bearcat
****
Best aardig

bluezombie
****
!

MCMXCV
*
Total trash. Crap . Garbage .
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?