Miley Cyrus - Rooting For My Baby

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Pharrell Williams
Miley Cyrus
Producer:Pharrell Williams
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Bangerz [Deluxe Edition]RCA
88883 77837 2
Album
CD
04/10/2013

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.79 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
durchschnittlicher Bonustrack...nicht super nciht schlecht...4*

LLonden
****
Prima nummer. 3.75*

KingBandicoot
**
Didn't engage me much, but it wasn't exceedingly bad. 2.5*.

jaccok
******
Doet me denken aan 4 in the morning van Gwen Stefani !!! Zeer goed :)

BeansterBarnes
***
For a track with Pharrell's name all over it, lacks punch.

Sebastiaanmember
***
Joh gherkin, het is een albumtrack! Ik snap niet dat jij zo erg andere aritiesten de grond inboort, ze verdienen hoogstwaarschijnlijk meer geld dan jij!

Over het nummer: het gaat.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Trage, wat vervelende track uit eind september 2013 van het studioalbum: "Bangerz", door de nu 24 jarige Amerikaanse actrice en zangeres: "Destiny Hope Cyrus", alias: "Miley Ray Cyrus" !!! gaat er bij mij niet in als zoete koek in ieder geval !!! Maar smaken verschillen ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?