Miley Cyrus - Plastic Hearts

Cover Miley Cyrus - Plastic Hearts
Digital Explicit
RCA 886448810216
CD
RCA 19439837352
Digital Apple Music Backyard Sessions Edition
RCA 886448903437
Cover Miley Cyrus - Plastic Hearts
Digital
RCA 886448840411

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/12/2020 (Positie 9)
Laatste week notering:31/07/2021 (Positie 25)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:1416 (1834 Punten)
Vinyl 33:31/07/2021 / Piek: 3 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 13
de  Piek: 15 / Weken: 17
at  Piek: 8 / Weken: 14
fr  Piek: 42 / Weken: 14
nl  Piek: 9 / Weken: 33
be  Piek: 7 / Weken: 33 (V)
  Piek: 9 / Weken: 15 (W)
se  Piek: 12 / Weken: 24
fi  Piek: 7 / Weken: 17
no  Piek: 5 / Weken: 22
dk  Piek: 16 / Weken: 13
it  Piek: 9 / Weken: 17
es  Piek: 4 / Weken: 34
pt  Piek: 9 / Weken: 12
au  Piek: 3 / Weken: 19
nz  Piek: 2 / Weken: 26

Tracks

27/11/2020
CD RCA 19439837352 (Sony) / EAN 0194398373522
27/11/2020
Explicit - Digital RCA 886448810216 (Sony) / EAN 0886448810216
27/11/2020
Digital RCA 886448840411 (Sony) / EAN 0886448840411
Toon detailsAlles beluisteren
1.WTF Do I Know
  2:51
2.Plastic Hearts
  3:25
3.Angels Like You
  3:16
4.Miley Cyrus feat. Dua Lipa - Prisoner
  2:49
5.Gimme What I Want
  2:31
6.Miley Cyrus feat. Billy Idol - Night Crawling
  3:09
7.Midnight Sky
  3:43
8.High
  3:16
9.Hate Me
  2:37
10.Miley Cyrus feat. Joan Jett - Bad Karma
  3:08
11.Never Be Me
  3:35
12.Golden G String
  3:55
13.Miley Cyrus feat. Stevie Nicks - Edge Of Midnight (Midnight Sky Remix)
  3:40
14.Heart Of Glass [Live]
  3:33
15.Zombie (Live)
  4:50
   
27/11/2020
Apple Music Backyard Sessions Edition - Digital RCA 886448903437 (Sony) / EAN 0886448903437
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/07/2021
LP RCA 19439837351 (Sony) / EAN 0194398373515
Toon detailsAlles beluisteren
   

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/20215111
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020933
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.08Miley Cyrus - Plastic Hearts (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

jaccok
*****
Wtf Do I Know 6*
Plastic Hearts 5*
Angels Like You 5*
Prisoner 5*
Gimmie What I Want 6*
Night Crawling 6*
Midnight Sky 6*
High 4*
Hate Me 5,5*
Bad Karma 4*
Never Be Me 5*
Golden G String 5*

Over het algemeen een erg mooi album al had ik de tracklist anders gedaan omdat je op het laatste gedeeldte best veel ballads hebt!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?