Miley Cyrus - Permanent December

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:John Shanks
Claude Kelly
Miley Cyrus
Producer:John Shanks
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Can't Be Tamed [Deluxe Edition]Hollywood
D000622500ST01
Album
CD
18/06/2010
3:37Can't Be TamedHollywood
D000629702
Album
CD
18/06/2010
3:37Can't Be Tamed [Deluxe Edition]Hollywood
D000629600
Album
CD
18/06/2010
3:35Can't Be TamedHollywood
AVCW-13122
Album
CD
23/06/2010

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/20215111
Flowers21/01/2023110
River18/03/2023532
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020937
Endless Summer Vacation18/03/202312
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.7Miley Cyrus - Permanent December (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

ericwyns
***
Vlot nummer van Miley Cyrus uit het album "Can't be tamed" (2010). Zeker geen slecht nummer, al staan er betere op het album.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een lekkere track van de 17 jarige Amerikaanse actrice en zangeres "Destiny Hope Cyrus", alias "Miley Cyrus" !!! Afkomstig van haar album "Can't Be Tamed", uit de zomer van 2010 !!! Vet 4 sterren ☺!!!

bsb745
***
not great, and the autotune doesnt really work in this song sorry

jaccok
******
Mooi nummer lekker dance met een goede beat erin:D

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Richtig kindisch irgendwie xD
Aber mir gefällt das! 5*-
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?