Miley Cyrus - Midnight Sky

Cover Miley Cyrus - Midnight Sky
Digital
RCA 88644868881

Charts

Binnenkomst:22/08/2020 (Positie 95)
Laatste week notering:19/09/2020 (Positie 40)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:15416 (229 Punten)
Airplay:22/08/2020 / Piek: 3 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 5
de  Piek: 41 / Weken: 5
at  Piek: 38 / Weken: 4
fr  Piek: 123 / Weken: 2
nl  Piek: 35 / Weken: 5
be  Piek: 27 / Weken: 4 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 59 / Weken: 5
no  Piek: 25 / Weken: 5
it  Piek: 80 / Weken: 1
pt  Piek: 44 / Weken: 4
au  Piek: 16 / Weken: 5
nz  Piek: 27 / Weken: 5

Tracks

14/08/2020
Digital RCA 88644868881 (Sony) / EAN 0886448688815
Toon detailsAlles beluisteren
1.Midnight Sky
  3:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43Midnight SkyRCA
88644868881
Single
Digital
14/08/2020

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/2020355
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020665
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.54Miley Cyrus - Midnight Sky (Reviews: 48)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

jaccok
******
Wat een fijn nummertje is dit!!

gherkin
****
Deze nieuwste van Miley Cyrus klinkt eigenlijk echt nog wel aangenaam. Zou dus gerust wel een hitje mogen worden eerlijk gezegd.

Mark1984
******
Dikke track met jaren 80 vibe! Gegarandeerd dat dit een mega hit gaat worden in de hitlijsten.

BitchAloud
******
Pop perfection. 6*

irelander
****
Production is great and the chorus is quite catchy. I hate to be that person but it's really not her best vocal performance imo. 3.5

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?