Miley Cyrus - Midnight Sky

Cover Miley Cyrus - Midnight Sky
Digital
RCA 88644868881

Charts

Binnenkomst:22/08/2020 (Positie 95)
Laatste week notering:28/11/2020 (Positie 31)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3708 (945 Punten)
Airplay:22/08/2020 / Piek: 1 / Weken: 15
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 15
de  Piek: 27 / Weken: 15
at  Piek: 33 / Weken: 15
fr  Piek: 123 / Weken: 3
nl  Piek: 23 / Weken: 15
be  Piek: 6 / Weken: 14 (V)
  Piek: 10 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 31 / Weken: 15
no  Piek: 25 / Weken: 14
dk  Piek: 24 / Weken: 9
it  Piek: 72 / Weken: 5
pt  Piek: 44 / Weken: 15
au  Piek: 12 / Weken: 15
nz  Piek: 27 / Weken: 13

Tracks

14/08/2020
Digital RCA 88644868881 (Sony) / EAN 0886448688815
Toon detailsAlles beluisteren
1.Midnight Sky
  3:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43Midnight SkyRCA
88644868881
Single
Digital
14/08/2020
3:43Plastic HeartsRCA
19439837352
Album
CD
27/11/2020

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202315
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/2020321
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.66Miley Cyrus - Midnight Sky (Reviews: 67)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

jaccok
******
Wat een fijn nummertje is dit!!

gherkin
****
Deze nieuwste van Miley Cyrus klinkt eigenlijk echt nog wel aangenaam. Zou dus gerust wel een hitje mogen worden eerlijk gezegd.

Mark1984
******
Dikke track met jaren 80 vibe! Gegarandeerd dat dit een mega hit gaat worden in de hitlijsten.

BitchAloud
******
Pop perfection. 6*

irelander
****
Production is great and the chorus is quite catchy. I hate to be that person but it's really not her best vocal performance imo. 3.5

bluezombie
****
.

Chemmical
****
I agree with irelander on this one, she does sound rather rough here. Usually, I like her raspy voice, but I don't think it suits this new wave-y production all that well. But, the production is indeed very nice and I kinda have gotten used to this song by this point anyway.

WendyT
****
Best een genietbare singel van Miley Cyrus.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Klingt natürlich sehr nach The Weeknd, was nur positiv sein kann!
Hat sich bei mir in den Charts gut geschlagen bisher, ist ja auch ein toller Song. Hebt sich soundtechnisch etwas ab vom restlichen Album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?