Miley Cyrus - Maybe You're Right


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33BangerzRCA
88883778362
Album
CD
04/10/2013
3:33Bangerz [Deluxe Edition]RCA
88883 77837 2
Album
CD
04/10/2013

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/20215111
Flowers21/01/2023110
River18/03/2023532
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020937
Endless Summer Vacation18/03/202312
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75Miley Cyrus - Maybe You're Right (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
irgendwie habe ich gedacht dass sich Miley bei Bangrz mehr auf dance setzt und weniger Balladen...aber wie auch bei ihren alten Alben hat sie einige Balladen :D
Solange sie mir gefallen :)
5*

edit: Musikalisch hat mich Miley ja sowiso schon lange...aber hiermit kann sie mich auch Emotional erreichen!!! Ich kann mich da so sehr in die Situation hineinbegeben! Mag sein dass es eine Fliessbandballade ist...aber für mich gehört das seit heute zu einem Highlight auf "Bangrz"!!!
Laatst gewijzigd: 21/11/2013 17:02

LLonden
****
Deze plaat bevalt mij prima. 4*

KingBandicoot
**
Didn't interest me.

alleyt1989
***
It had potential. The vocals are particularly bad on this though. 2.5.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Géén bagger, maar ook géén hoogvlieger deze track uit begin oktober 2013 van de nu inmiddels 21 jarige Amerikaanse actrice en zangeres: "Destiny Hope Cyrus", alias: "Miley Ray Cyrus" ☺!!!

jaccok
*****
Mooi nummer!! :)

Sebastiaanmember
***
Donder op gherkin, waarom waardeer je nummers van een artiest die je werkelijk HAAT?

Anyway, dit nummer gaat nog wel.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?