Miley Cyrus - Bottom Of The Ocean

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15BreakoutHollywood
00500 8712899
Album
CD
22/08/2008
3:15Breakout [Platinum Edition]Hollywood
005008713308
Album
CD
28/11/2008

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Katefan
******
Dit is aar mooiste liedje dat ze tot nog toe gemaakt eeft. echt vree chique voor een meisje van 16.

ipodnano05
****
Cool, calm and collected.

jaccok
******
Heel mooi nummer met mooie lyrics. Good work 6 points :D I love Miley Cyrus

ericwyns
****
Mooie ballad van Miley Cyrus uit haar album "Breakout" (2008).
4+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?