Miley Cyrus - Angels Like You

Cover Miley Cyrus - Angels Like You
Cover

Charts

Binnenkomst:10/04/2021 (Positie 97)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 97)
Piekpositie:97 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:25745 (4 Punten)
Airplay:27/03/2021 / Piek: 15 / Weken: 3
Single Tip:03/04/2021 / Piek: 5 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 91 / Weken: 1
nl  Piek: 97 / Weken: 1
be  Tip (V)
pt  Piek: 71 / Weken: 8

Tracks

12/03/2021
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Angels Like You
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Plastic HeartsRCA
19439837352
Album
CD
27/11/2020
3:16Angels Like YouRCA
-
Single
Digital
12/03/2021

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/2021971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020919
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57Miley Cyrus - Angels Like You (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Lyrisch gefällt mir "Angels Like You" zwar gut, das Gesamtkonstrukt kann mir aber nicht mehr als eine solide 4* entlocken.

gherkin
*****
Deze Miley Cyrus maakt gewoon echt nog wel fijne nummers de laatste tijd. Ook hier heb ik absoluut geen problemen mee.

jaccok
*****
Prima nummertje 😉

ericwyns
*****
Mooie nieuwe singel van Miley Cyrus, ook terug te vinden op haar album 'Plastic Hearts'. Miley is zo'n zangeres die ik niet echt graag zie zingen, maar wel ontzettend graag hoor zingen ... :-)
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?