Mika vs. RedOne - Kick Ass (We Are Young)

Cover Mika vs. RedOne - Kick Ass (We Are Young)
Cover

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Jodi Marr
Mika
RedOne
Producer:Mika
RedOne
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 56 / Weken: 2
de  Piek: 54 / Weken: 3
at  Piek: 54 / Weken: 1
be  Piek: 8 / Weken: 15 (V)
  Piek: 5 / Weken: 18 (W)
it  Piek: 5 / Weken: 8

Tracks

19/04/2010
Promo - CD-Single Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kick Ass
  2:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Kick-AssPolydor
2734923
Album
CD
26/03/2010
2:47Kick Ass (We Are Young) [Promo]Polydor
-
Single
CD-Single
19/04/2010
2:45MNM Big Hits 2010.2Universal
5328800
Compilatie
CD
25/06/2010
2:46Hitbox 03 2010Universal
5330172
Compilatie
CD
27/08/2010
2:46Maximum Hit Music 03 2010Universal
533.023-2
Compilatie
CD
27/08/2010
»» alles tonen

Mika   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grace Kelly17/02/2007436
Relax (Take It Easy)14/07/2007130
Big Girl (You Are Beautiful)03/11/2007620
Happy Ending19/01/20081513
Lollipop10/05/20082013
Love Today20/09/2008903
We Are Golden12/09/2009157
Celebrate (Mika feat. Pharrell Williams)01/09/2012759
Popular Song (Mika feat. Ariana Grande)11/05/2013921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life In Cartoon Motion17/02/2007163
The Boy Who Knew Too Much26/09/2009521
The Origin Of Love29/09/2012158
No Place In Heaven20/06/2015204
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Cartoon Motion [DVD]24/11/2007516
Mika ❤ Paris - Live ŕ Bercy [DVD]07/01/2017251
 

RedOne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voy a bailar (Ali B feat. Boef, Rolf Sanchez & RedOne)05/08/20171318
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.04 (Reviews: 76)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Toffe single, past perfect bij de overigens heerlijke film.
Laatst gewijzigd: 03/05/2010 17:47

Cheetah
******
Mika op zijn best heerlijk nummer
Het mag van mij een dikke hit worden

zadranin
***
Argh...this actually could have turned up good if there weren't Mika's irritating vocals

DeejayDave
*
Ik krijg hier spontaan migraine van. Wat een draak van een plaat.

White Tiger
*****
Zo hoor ik MIKA graag bezig

Snormobiel Beusichem
****
▒ Stevige, vlotte en leuke track afkomstig van "Mika's" zijn gelijknamige album "Kick Ass" uit eind maart 2010 !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

MUSICBOJ
******
♥ Inderdaad! Mika op zijn best! Van mij mag hij hier zijn grootste hit mee scoren, hoor!!

Hijinx
****
Surprisingly pretty good.

super50hmtv
*****
Het idee alleen al dat Mika met RedOne samenwerkt is ruig, de plaat laat z'n stempel ook bij deze achter. Goeie plaat!

Patrick3
******
Mika op zijn best.Dit word een top 5 hit.

bjorn614
*****
Beste nummer van Mika

ericwyns
****
Normaal ben ik niet echt een voorstander van de muziek van Mika, maar deze 'Kick ass' uit 2010 - in samenwerking met RedOne - vind ik een aangename ontdekking. Leuk en vlot in het oor liggend nummer.

jeankeL
***
ben geen fan van mika en dat is ook bij deze zeker niet het geval . ik raak er eerder geïrriteerd van dan vrolijk van zijn muziek.toch nog 3 sterren omdat de irritatie deze keer goed meevalt.

Muchana
*****
Ik ben nooit een grote Mika fan geweest, maar dit nummer vs. RedOne is echt dik in orde!

standardx
***
er zij beter va mika ze maar deze valt mee

chunkylover56
******
wonderful! my fav mika song of all time!

nirvanamusic87
***
Ok track by Mika, this should have charted a lot higher but like other songs from his second album surprisingly flopping.

1 week in the UK top 100.

UK#84
1 week Irish top 10. Ireland#8.

World Chart Year End (2010): #98.
Laatst gewijzigd: 19/12/2017 17:02

Drilo
*****
Niet zijn beste, maar wel zeer leuk

thorr-63
*****
de max

ben01
*
rubbish song from a horrible unfunny movie

Chemmical
*
worst song from this wannabe singer

Mykl_77
***
Not too bad, but crap for Mika standards.

irelander
**
Good film, crap song.

LIFTER500
***
Good movie, decent track.

BingTheKing
***
matig

Sebastiaanmember
******
Fantastisch, donker electronummer!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?