Mika - Love You When I'm Drunk

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Jodi Marr
Mika
Producer:Mika
Nick Littlemore
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53The Origin Of LoveCasablanca / Island
371 409 1
Album
CD
17/09/2012
2:53The Origin Of Love [Version deluxe]Casablanca / Island
371 409 2
Album
CD
17/09/2012
2:53The Origin Of Love [US Version]Casablanca / Island
-
Album
Digital
05/10/2012
Live At Teatro Sociale, Como3:30Sinfonia PopEagle Vision
EAGDV057
Album
CD
27/05/2016

Mika   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grace Kelly17/02/2007436
Relax (Take It Easy)14/07/2007130
Big Girl (You Are Beautiful)03/11/2007620
Happy Ending19/01/20081513
Lollipop10/05/20082013
Love Today20/09/2008903
We Are Golden12/09/2009157
Celebrate (Mika feat. Pharrell Williams)01/09/2012759
Popular Song (Mika feat. Ariana Grande)11/05/2013921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life In Cartoon Motion17/02/2007163
The Boy Who Knew Too Much26/09/2009521
The Origin Of Love29/09/2012158
No Place In Heaven20/06/2015204
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Cartoon Motion [DVD]24/11/2007516
Mika ❤ Paris - Live à Bercy [DVD]07/01/2017251
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Leuke, vlotte song van "Mika", de zanger die trouwens al van 2007 werd ontdekt!! Begin dit jaar kwam uit dat deze jongeman homoseksueel zou zijn. Helemaal niks mis mee, net als met zijn nieuwe plaat "The Origin Of Love"!! Helemaal perfect !! ☺

gherkin
******
Zelfs nuchter hou ik wel van dit plaatje.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Grappige, vlotte track van zijn nieuwste album door de 29 jarige Libanese / Britse zanger "Michael Holbrook Penniman", alias "Mika" !!! Dik 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?