Mika - Blue Eyes

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Songs For SorrowCasablanca
-
Single
CD-Maxi
08/06/2009
2:50The Boy Who Knew Too MuchCasablanca / Island
06025 2712588
Album
CD
18/09/2009
2:50The Boy Who Knew Too Much [Limited Edition Deluxe]Casablanca / Island
06025 2712589
Album
CD
18/09/2009
Live3:34The Boy Who Knew Too Much [Limited Edition Deluxe]Casablanca / Island
06025 2712589
Album
CD
18/09/2009
2:50Life In Cartoon Motion + The Boy Who Knew Too Much [2 For 1]Universal
06007 5336061
Album
CD
28/10/2011
»» alles tonen

Mika   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grace Kelly17/02/2007436
Relax (Take It Easy)14/07/2007130
Big Girl (You Are Beautiful)03/11/2007620
Happy Ending19/01/20081513
Lollipop10/05/20082013
Love Today20/09/2008903
We Are Golden12/09/2009157
Celebrate (Mika feat. Pharrell Williams)01/09/2012759
Popular Song (Mika feat. Ariana Grande)11/05/2013921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life In Cartoon Motion17/02/2007163
The Boy Who Knew Too Much26/09/2009521
The Origin Of Love29/09/2012158
No Place In Heaven20/06/2015204
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Cartoon Motion [DVD]24/11/2007516
Mika ❤ Paris - Live à Bercy [DVD]07/01/2017251
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Double Trouble
****
Deze vind ik dan weer wat minder bijzonder.

Cheetah
****
Goed nummer met een leuk refrein

MUSICBOJ
***
♥ Eén van de mindere nummers op het album, vind ik persoonlijk! Bij 3 sterren gaan voor mij de lichten onherroepelijk uit!!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vreemde, maar leuke "Paul Simon" achtige plaat van de nu 26 jarige Libanese / Britse zanger "Michael Holbrook Penniman" uit mei 2009 !!! Terug te vinden op zijn album "The Boy Who Knew Too Much" !!! Gewoon 4 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Niks op aan te merken. Leuk nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?