Mika - Blame It On The Girls

Cover Mika - Blame It On The Girls
Cover

Charts

In de landen:
be  Piek: 28 / Weken: 4 (V)
  Piek: 24 / Weken: 5 (W)
dk  Piek: 36 / Weken: 1

Tracks

25/01/2010
Promo - CD-Single Casablanca / Island - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blame It On The Girls
  3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34The Boy Who Knew Too MuchCasablanca / Island
06025 2712588
Album
CD
18/09/2009
3:34The Boy Who Knew Too Much [Limited Edition Deluxe]Casablanca / Island
06025 2712589
Album
CD
18/09/2009
Live6:18The Boy Who Knew Too Much [Limited Edition Deluxe]Casablanca / Island
06025 2712589
Album
CD
18/09/2009
3:20Blame It On The Girls [Promo]Casablanca / Island
-
Single
CD-Single
25/01/2010
3:15Maximum Hit Music 01 2010Universal
5325742
Compilatie
CD
26/02/2010
»» alles tonen

Mika   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grace Kelly17/02/2007436
Relax (Take It Easy)14/07/2007130
Big Girl (You Are Beautiful)03/11/2007620
Happy Ending19/01/20081513
Lollipop10/05/20082013
Love Today20/09/2008903
We Are Golden12/09/2009157
Celebrate (Mika feat. Pharrell Williams)01/09/2012759
Popular Song (Mika feat. Ariana Grande)11/05/2013921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life In Cartoon Motion17/02/2007163
The Boy Who Knew Too Much26/09/2009521
The Origin Of Love29/09/2012158
No Place In Heaven20/06/2015204
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Cartoon Motion [DVD]24/11/2007516
Mika ❤ Paris - Live à Bercy [DVD]07/01/2017251
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 39)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Behoort voor mij tot één van de mindere nummers op zijn album "The Boy Who Knew Too Much" uit half september 2009 !!! Maar 3 sterren zijn ook niet slecht ☺!!!

Cheetah
*****
Goed nummer leuke clip
Laatst gewijzigd: 22/01/2010 12:04

blup
******
een van mijn favorite nummers van dit album. Love Mika!

MUSICBOJ
****
♥ Ik vind dit ook niet tot zijn beter werk behoren. Deze track, afkomstig van het album "The Boy Who Knew Too Much", krijgt van mij nog net 4 sterren, al is het nipt!!

bjorn614
****
leuk nummer

nirvanamusic87
***
Ok and catchy unique pop number but still not near the heights of his debut album.

1 week in the UK top 100.

UK#72.
Laatst gewijzigd: 30/12/2015 14:27

gherkin
*****
Van Mika moeten we niets nieuw of verrassend verwachten, maar zijn singles blijven wel leuk.

Zacco333
***
Weird song. It's alright I guess.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?