Michael Bublé - Holly Jolly Christmas

Cover Michael Bublé - Holly Jolly Christmas
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:John Marks [US]
Producer:David Foster
Coverversie van:The Quinto Sisters - A Holly Jolly Christmas
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/12/2015 (Positie 81)
Laatste week notering:28/12/2019 (Positie 13)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:9953 (450 Punten)
Single Tip:13/12/2014 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 22 / Weken: 6
de  Piek: 69 / Weken: 2
at  Piek: 50 / Weken: 1
fr  Piek: 148 / Weken: 1
nl  Piek: 13 / Weken: 10
se  Piek: 36 / Weken: 8
it  Piek: 50 / Weken: 2
es  Piek: 64 / Weken: 3
pt  Piek: 40 / Weken: 3
au  Piek: 19 / Weken: 1
nz  Piek: 36 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:00Christmas143 / Reprise
9362-49554-0
Album
CD
21/10/2011
2:00Christmas [Deluxe Edition]143 / Reprise
9362-49534-3
Album
CD
28/10/2011
2:00Christmas [Deluxe Special Edition]143 / Reprise
9362-49469-7
Album
CD
23/11/2012

Michael Bublé   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feeling Good12/03/20056111
Home14/05/20055612
Everything14/04/2007533
Lost20/10/20073015
Let It Snow!27/12/2008566
Haven't Met You Yet12/09/20091626
Hollywood25/09/2010526
Christmas (Baby Please Come Home)17/12/2011584
It's A Beautiful Day02/03/20132425
It's Beginning To Look A Lot Like Christmas28/12/2013523
All I Want For Christmas Is You28/12/2013882
Jingle Bells (Michael Bublé feat. The Puppini Sisters)27/12/2014568
Holly Jolly Christmas26/12/20151310
White Christmas (Michael Bublé & Shania Twain)26/12/2015366
Santa Claus Is Coming To Town02/01/2016385
I'll Be Home For Christmas29/12/2018762
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Michael Bublé21/02/20043210
It's Time12/02/2005278
Come Fly With Me09/07/20054013
Caught In The Act26/11/2005263
Call Me Irresponsible05/05/2007179
Meets Madison Square Garden20/06/2009721
Crazy Love24/10/2009279
Christmas29/10/2011143
To Be Loved20/04/2013147
To Be Loved / Christmas23/11/20131110
Nobody But Me29/10/2016410
Love24/11/2018410
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Caught In The Act [DVD]17/12/2005354
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81Michael Bublé - Holly Jolly Christmas (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

antonnalan
*****
Very nice track. Very cool style and it would be very fitting for any Christmas event.

Hijinx
****
This is pretty fun.

alleyt1989
***
Average.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Zelfs deze oude kerstklassieker uit november 2011 van de nu 40 jarige Canadese zanger, acteur en songschrijver wordt weer uit de kast gehaald, eind 2015 ??? Had voor mij persoonlijk niet gehoeven ☺!!!

gherkin
****
Kort maar zeker niet verkeerd.

RV
***
Kan ermee door, maar het nummer duurt wat kort en er gebeurt niet echt veel in. Bovendien is het bullshit om een vier jaar oude kerstplaat ineens de lijst in te luisteren.

Jeroen68
***
ok

bluezombie
***
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?