Merdan Taplak feat. Kraantje Pappie & Wenki - All Out

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Merdan Taplak
Kraantje Pappie
Wenki
Producer:Merdan Taplak
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19In It For The HoneyHasret
HASRET 0001 / 900.A203.022
Album
CD
27/02/2012

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202815
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162284
Daddy06/10/2018254
 

Merdan Taplak   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Wenki   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Merdan Taplak feat. Kraantje Pappie & Wenki - All Out (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?