Men At Work - Overkill

Cover Men At Work - Overkill
7" Single
CBS A 3220

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Colin Hay
Producer:Peter McIan
Gecoverd door:Ulla Meinecke (Viel zu viel)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/05/1983 (Positie 47)
Laatste week notering:25/06/1983 (Positie 48)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7429 (580 Punten)
Single Tip:23/04/1983 / Piek: 0 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 30 / Weken: 17
nl  Piek: 15 / Weken: 8
be  Piek: 26 / Weken: 3 (V)
no  Piek: 5 / Weken: 7
nz  Piek: 24 / Weken: 8

Tracks

03/1983
7" Single CBS A 3220
Toon detailsAlles beluisteren
1.Overkill
  3:44
2.Till The Money Runs Out
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44OverkillCBS
A 3220
Single
7" Single
03/1983
3:44CargoEpic
EPC 25372
Album
LP
28/06/1983
3:44The Breakers '83Polystar
814 253-1
Compilatie
LP
21/08/1983
Hits On Fire - 20 Scorching Tracks!Ronco
RTL 2095
Compilatie
LP
1983
3:44Smash Hits [1983] - Die NeueCBS
24023
Compilatie
LP
1983
»» alles tonen

Men At Work   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Down Under27/03/1982211
Who Can It Be Now?19/06/1982491
Overkill07/05/1983158
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Business As Usual27/03/1982215
Cargo07/05/19831122
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.61 (Reviews: 77)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/07/2005 16:46
Snormobiel Beusichem
*****
Einer ihren Besten Songs von "The Man From Down Under" für mich, und bereits 22 Jahre alt !!!
15/06/2007 01:56
Richard (NL)
*****
Prima song. Zekers... Down Under is stukken beter.

Stevolution
******
Vind dit eigenlijk nog een betere single dan het overschatte Down Under. Dit nummer heeft een aparte sfeer, een beetje droevig en triest zelfs: dat is al een unicum voor een Men at Work-nummer. Die sfeer wordt gecreeërd door het basloopje en de saxofoon die af en toe het nummer binnensluipt. Maar het mooiste vind ik eigenlijk de coupletten, waarin de tekst perfect past bij de melodie: en dan in het bijzonder de toonverandering in 'implications', 'complications', 'situations' enzovoorts. Moeilijk te omschrijven, maar ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel. Samengevat: een heel goed nummer.

S.

MasterG
******
Is zeker een heel mooi nummer maar scoorde toch minder dan Down under wat voor sommige onbegrijpelijk is .Nooit genoteerd in de Radio2 Top 2000 en dat is wel jammer.

Topbart
******
Ik sluit me aan bij de review van stevolution. Net zo goed als "Down under"

laxus
*****
leuk nummer

naamloos
***
Een waardige opvolger van Down under.

liam99
****
A Really Good Sound to the song .

BeansterBarnes
*****
Peaked at #5 in Australia, 1983.

irelander
****
Yeah I do like this.
Laatst gewijzigd: 23/06/2012 14:31

musikmannen
******
Great

Ostorm
****
Still a decent song, regardless if this was their last major hit.

matty d
****
4 stars

DaveNT
*****
Another great radio-friendly track from the guys. Very '80s pop/rock. The guitar/saxophone solo in the bridge is well done. My 3rd favourite track from the band.

Iebiewiebie
******
Topwerk.

gherkin
****
Best wel een fijn plaatje.

BingTheKing
****
dit kan ik wel apprecieren

Jeroen68
*****
Lekker nummer van Men At Work

Hijinx
*****
Colin Hay is a national treasure and of course I needed North American Youtubers to make me realise this. What a delight of a track though, from the opening 'I can't get to sleep...', building up to that titanic 'I CAN'T GET TO SLEEP...', also great sax, great chord progression and all that. Just can't stop thinking about the implications really.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?