Meghan Trainor - Treat Myself

Cover Meghan Trainor - Treat Myself
CD
Epic 19075836462
Digital
Epic 886448103523
Cover Meghan Trainor - Treat Myself
LP
Epic 0190758364612

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 96)
Laatste week notering:08/02/2020 (Positie 96)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:16445 (5 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 1
de  Piek: 99 / Weken: 1
at  Piek: 67 / Weken: 1
nl  Piek: 96 / Weken: 1
be  Piek: 109 / Weken: 1 (V)
  Piek: 119 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 27 / Weken: 1
au  Piek: 13 / Weken: 1
nz  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

25/01/2020
LP Epic 0190758364612 (Sony) / EAN 0190758364612
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/01/2020
CD Epic 19075836462 (Sony) / EAN 0190758364629
Toon detailsAlles beluisteren
1.Meghan Trainor feat. Mike Sabath - Wave
  2:57
2.Meghan Trainor feat. Nicki Minaj - Nice To Meet Ya
  3:17
3.Funk
  3:11
4.Babygirl
  3:20
5.Meghan Trainor feat. Lennon Stella & Sasha Sloan - Workin' On It
  3:01
6.Ashes
  3:17
7.Lie To Me
  2:40
8.Here To Stay
  3:03
9.Blink
  2:47
10.Meghan Trainor feat. Pussycat Dolls - Genetics
  2:57
11.Evil Twin
  3:12
12.Meghan Trainor feat. AJ Mitchell - After You
  3:26
13.Another Opinion
  3:04
14.No Excuses
  2:32
15.Have You Now
  3:46
   
31/01/2020
Digital Epic 886448103523 (Sony) / EAN 0886448103523
Toon detailsAlles beluisteren
   

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass30/08/2014239
Lips Are Movin15/11/20141426
Dear Future Husband11/04/20157211
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)05/09/20151928
Like I'm Gonna Lose You (Meghan Trainor feat. John Legend)14/11/20153827
Boys Like You (Who Is Fancy feat. Meghan Trainor & Ariana Grande)05/12/2015891
I'll Be Home26/12/2015724
No19/03/20163412
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018553
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20151627
Thank You21/05/2016205
Treat Myself08/02/2020961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?