Meghan Trainor - I'll Be Home

Cover Meghan Trainor - I'll Be Home
Cover

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Meghan Trainor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/12/2015 (Positie 94)
Laatste week notering:28/12/2019 (Positie 80)
Piekpositie:72 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:20406 (79 Punten)
Single Tip:19/12/2015 / Piek: 30 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 56 / Weken: 3
de  Piek: 45 / Weken: 3
at  Piek: 53 / Weken: 2
nl  Piek: 72 / Weken: 4
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 35 / Weken: 10
no  Piek: 31 / Weken: 3

Tracks

30/11/2015
Digital Epic - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'll Be Home
  3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:4030 Stars - ChristmasColumbia
88875095582
Compilatie
CD
25/09/2015
3:41Ultimate ChristmasSony
88875147872
Compilatie
CD
09/10/2015
3:38Magische kerst - De betoverendste kerstsongsSony
88875174852
Compilatie
CD
20/11/2015
3:39Title [Special Edition]Epic
88875146752
Album
CD
20/11/2015
3:39I'll Be HomeEpic
-
Single
Digital
30/11/2015
»» alles tonen

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass30/08/2014239
Lips Are Movin15/11/20141426
Dear Future Husband11/04/20157211
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)05/09/20151928
Like I'm Gonna Lose You (Meghan Trainor feat. John Legend)14/11/20153827
Boys Like You (Who Is Fancy feat. Meghan Trainor & Ariana Grande)05/12/2015891
I'll Be Home26/12/2015724
No19/03/20163412
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018553
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20151627
Thank You21/05/2016205
Treat Myself08/02/2020961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Het is niet langer "all about that bass", want Meghan Trainor komt in de kerstsfeer met dit niet onaardige maar wel iets té zoete plaatje.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Dit kerstplaatje hoorde ik al in november 2014 langs komen !!! Maar ik gun de nu inmiddels 22 jarige Amerikaanse zangeres en songschrijfster wel een klein succesje hoor, eind 2015 ☺!!!

RV
***
Het nummer is prima, maar als het nu door iemand anders zou zijn gezongen, had ik nog wel een sterretje meer gegeven. Ik wou echter dat Meghan Trainor haar bakkes had gehouden, want ik heb een hekel aan haar stemgeluid. Meghan, ga alsjeblieft iets anders doen... Word mimespeler of zo, dan hoef je ook die scheur van je niet open te trekken.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?