Meau & Racoon - Dans m'n ogen dicht

Cover Meau & Racoon - Dans m'n ogen dicht
Digital
Excited About Music 8720205195722 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/2022 (Positie 61)
Laatste week notering:06/08/2022 (Positie 69)
Piekpositie:61 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:17188 (178 Punten)
Airplay:09/07/2022 / Piek: 27 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 61 / Weken: 5

Tracks

01/07/2022
Digital Excited About Music 8720205195722 [nl] / EAN 8720205195722
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dans m'n ogen dicht
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Dans m'n ogen dichtExcited About Music
8720205195722
Single
Digital
01/07/2022

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012665
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020754
De echte vent05/09/20202635
Hee joh jip27/03/2021379
Geef je hart niet zomaar weg09/10/2021596
Dans m'n ogen dicht (Meau & Racoon)09/07/2022615
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
Spijt is iets voor later09/10/2021144
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Meau   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dat heb jij gedaan16/10/2021143
Als jij maar bij me bent12/03/2022732
Dans m'n ogen dicht (Meau & Racoon)09/07/2022615
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2Meau & Racoon - Dans m'n ogen dicht (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Noorderburen die ik normaal wel goed weet te waarderen slaan de handen in elkaar en het resultaat daarvan is toch ook wel leuk.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Mooie Nederlandstalige 'kippenvel' 🎶 plaat uit eind juni / begin juli 2022 van de 22 jarige Nederlandse songschrijfster, pianiste, gitariste en zangeres "Meau Hewitt" alias "MEAU" (☼ 2020) samen met de populaire Zeelandse band "Racoon" (☼ 1997) !!! Voorlopig 5 sterren 😎 !!!

Rene1
*
Wat een jankplaat

Rootje
****
Ook deze collab van jong talent vs gevestigde naam is prima in orde.
Vraag als talentvolle jonge zangeres een Zeeuwse band om samen te werken en je hebt een hit. Zie ook S10 met Bløf.
Laatst gewijzigd: 17/07/2022 23:33

Bearcat
**
Helaas...doet me weinig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?