Matt Simons - We Can Do Better

Cover Matt Simons - We Can Do Better
Digital
Maspeth 1362426428
Cover Matt Simons - We Can Do Better
Digital
Maspeth 1388100514
Cover Matt Simons - We Can Do Better
Digital
Maspeth 1397974031
Cover Matt Simons - We Can Do Better
Digital
Maspeth 1414501643

Charts

Binnenkomst:11/08/2018 (Positie 89)
Laatste week notering:27/10/2018 (Positie 84)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:10275 (422 Punten)
Single Tip:26/05/2018 / Piek: 4 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 67 / Weken: 14
de  Piek: 52 / Weken: 13
at  Piek: 50 / Weken: 13
fr  Piek: 183 / Weken: 1
nl  Piek: 47 / Weken: 12
be  Piek: 29 / Weken: 10 (V)
  Piek: 8 / Weken: 15 (W)
se  Piek: 92 / Weken: 1
it  Piek: 40 / Weken: 14

Tracks

04/04/2018
Digital Maspeth 1362426428 (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.We Can Do Better
  2:59
   
01/06/2018
Digital Maspeth 1388100514 (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.We Can Do Better (Acoustic)
3:01
   
22/06/2018
Digital Maspeth 1397974031 (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.We Can Do Better (Piano Version)
3:44
   
01/08/2018
Digital Maspeth 1414501643 (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Matt Simons & NEW_ID - We Can Do Better (NEW_ID Remix)
3:03
2.Matt Simons & NEW_ID - We Can Do Better (NEW_ID Remix Extended)
3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59We Can Do BetterMaspeth
1362426428
Single
Digital
04/04/2018
3:00Best Of 2018 - SommerhitsPolystar
060075383262 (2)
Compilatie
CD
18/05/2018
3:00RTL Hits - Sommer 2018Sony
19075836642
Compilatie
CD
25/05/2018
3:00The Dome Vol. 86Polystar
0600753834923
Compilatie
CD
01/06/2018
2:59VivaCité - #RedTogether [La compilation officielle des Diables Rouges]Universal
5383723
Compilatie
CD
01/06/2018
»» alles tonen

Matt Simons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With You12/01/2013828
Catch & Release15/11/20141001
Catch & Release (Deepend Remix)09/01/2016542
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)05/03/20162213
We Can Do Better11/08/20184712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pieces19/01/20132315
Catch & Release08/11/20141244
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.56 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Hier word je vrolijk van! vooral die trompetten in het refrein.

gherkin
****
Vrolijk plaatje van Matt Simons.

DeejayDave
****
Leuk die blazers in het refrein. Dat maakt dit plaatje net af.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aangenaam 4 sterren plaatje uit begin april 2018 door de 31 jarige Amerikaanse zanger, pianist en songschrijver uit New York: "Matt Simons" (☼ 2010) !!!

Jeroen68
****
Fijn nummer

jaccok
**
Saai nummer

VNN
*
Met afstand mijn minst favoriete popnummer van het jaar.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?