Matt Simons - Pieces

Cover Matt Simons - Pieces
CD
Sony 88883707632

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/01/2013 (Positie 75)
Laatste week notering:25/05/2013 (Positie 86)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:5454 (536 Punten)
Combialbum:16/02/2013 / Piek: 30 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 23 / Weken: 15

Tracks

01/04/2013
CD Sony 88883707632 (Sony) / EAN 0888837076326
Toon detailsAlles beluisteren
1.Emotionally Involved
2.Gone
3.Let Me Go On
4.With You
  
5.Pieces
6.Miss You More
7.Best Years
8.I Will Follow You Into The Dark
9.Fall In Line (Live)
10.Pieces (Acoustic)
   

Matt Simons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With You12/01/2013828
Catch & Release15/11/20141001
Catch & Release (Deepend Remix)09/01/2016542
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)05/03/20162213
We Can Do Better11/08/20184712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pieces19/01/20132315
Catch & Release08/11/20141244
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?